boro2511 napisał(a):(muszę z żoną zgrać urlopy) a to warunki nie takie a to plaża nieodpowiadająca. Wiecie jakie potrafią być (niektóre oczywiście)kobiety. Chcę mieć to już z głowy.
boro2511 napisał(a):Janusz, pisz tak dalej...
A poproszę Cię wtedy o radę i polecenie czegoś co spełni oczekiwania mojej rodziny...
Jak Ci się uda, mieszczącego się w moim budżecie (max 55 EUR) to wyślę Ci dobrą flaszeczkę bądź "łychę" na adres domowy...no cyba,że wolisz rakiję
Preferencje wiadome, czas też.
pozdrawiam
Iwona75 napisał(a):Dodajmy jeszcze że "piasek" to pojęcie względne . Różne ludzie mają o piasku wyobrażenie , ja ani w Omisu , ani w Orebicu piasku nie widziałam. A czytałam że jest......
Janusz Bajcer napisał(a):boro2511 napisał(a):(muszę z żoną zgrać urlopy) a to warunki nie takie a to plaża nieodpowiadająca. Wiecie jakie potrafią być (niektóre oczywiście)kobiety. Chcę mieć to już z głowy.
Jak wybierzesz Duce, to dopiero się zacznie narzekanie na miejscu
Chyba, że ruch samochodowy przed zaśnięciem i nad ranem nie przeszkadza.
Iwona75 napisał(a):Jak z tym piaskiem w Duce ,to nie wiem , wiem że nie widziałam go w Omisiu i w Orebicu też , co Jarko1 potwierdza .
Jeśli ktoś ma na myśli ten żwirek z ziemią pomieszany , to ok . Można i na tym poleżeć jak ktoś lubi.
Wygląda to mało sympatycznie , ale jeśli komuś nie przeszkadza...
boro2511 , przemyśl sprawę , wakacje są raz w roku.....
ania77 napisał(a):Janusz, ja tam byłam, w pierwszym rzędzie domów, od Jadranki oddzielał nas parking na cztery samochody liczone w warunkach chorwackich:) i jakiś ogródek i naprawdę nie narzekałam. A nie jestem przygłuchawa
Janusz Bajcer napisał(a):No cóż, komuś może się podobać w Duce, ja byłem przejazdem i tego miejsca na dwutygodniowy opłacony pobyt bym nie wybrał.
O powodach pisałem
boro2511 napisał(a):Janusz, pisz tak dalej...
A poproszę Cię wtedy o radę i polecenie czegoś co spełni oczekiwania mojej rodziny...
Jak Ci się uda, mieszczącego się w moim budżecie (max 55 EUR) to wyślę Ci dobrą flaszeczkę bądź "łychę" na adres domowy...no cyba,że wolisz rakiję
Preferencje wiadome, czas też.
pozdrawiam
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje