Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Powrót na Lewendową Wyspę...

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 20.11.2012 20:19

mervik napisał(a):-Basik63-fajna relacja i zdięcia,wiedziałem że może być coś takiego,więc zrobiłem sobie koktajl z borówek,malin ,truskawek i bitej śmietany :wink: :D :lol: poz... :papa:

Merviku nie bądź bezlitosny ;) Ja w piwniczce to mam ale nalewkę z malin i truskawek, a to nie to samo. :wink:
I poszkodzić na głowę w nadmiarze spożyte, może. :)
mariusz_77
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mariusz_77 » 20.11.2012 20:30

Basik_63 napisał(a): Niestety dla mnie czas do kolejnej wyprawy do CRO będzie się strasznie dłużył bo aż do 2014 o ile i wtedy nic nie pokrzyżuje nam planów. W 2013 są plany, ale na wymianę autka na coś nowszego, a to jak wiecie "troszkę" kosztuje. Ale mam nadzieję, że dzięki Waszym przyszłorocznym relacjom uda mi się jakoś przetrwać rok bez CRO w realu.
Pozdravki :)

Ja niestety też raczej dopiero 2014... więc dobrze Ciebie rozumiem... będziemy czekać i tęsknić razem

Pozdrawiam :papa: :papa:
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 20.11.2012 20:34

mariusz_77 napisał(a):
Basik_63 napisał(a): Niestety dla mnie czas do kolejnej wyprawy do CRO będzie się strasznie dłużył bo aż do 2014 o ile i wtedy nic nie pokrzyżuje nam planów. W 2013 są plany, ale na wymianę autka na coś nowszego, a to jak wiecie "troszkę" kosztuje. Ale mam nadzieję, że dzięki Waszym przyszłorocznym relacjom uda mi się jakoś przetrwać rok bez CRO w realu.
Pozdravki :)

Ja niestety też raczej dopiero 2014... więc dobrze Ciebie rozumiem... będziemy czekać i tęsknić razem

Pozdrawiam :papa: :papa:

To cieszę się, że nie będę tęsknić w samotności. ;) Choć życzę Wam abyście jednak wyruszyli tam w przyszłym roku. :)
Jolanda
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jolanda » 22.11.2012 23:36

Witaj Basik :D

rozsiadłam się wygodnie i co widzę .....
to już koniec ...
ale wszystko co dobre zawsze tak szybko się kończy :cry:

osobisty kierowca..... fiu...fiu
:lol:
Dziękuję ,Pozdrawiam :papa:
Jola
KrzychuZiom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzychuZiom » 23.11.2012 17:04

Bardzo fajna relacja :)
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 23.11.2012 18:36

Jolu, ale nic się nie kończy, moja podróż dalej trwa. Teraz np. śnię z Tobą o Dalmacji, dopływam z Iwonką do Peljesaca, zaglądam do uroczych zakątków Hvaru z Izą i CRObertem, do których nie zajrzałam sama... :D

Witam Cię Krzysztofie. Miło mi, że tu zajrzałeś. :)
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 23.11.2012 19:31

mały foto suplement.
Widok ze starej drogi do Hvaru na Kabal i Brač.

Obrazek

Chałupka do wynajęcia... ;)

Obrazek

Jak okiem sięgnąć...
Obrazek

Drvenik
Obrazek

Powaga gór.
Obrazek

Kwiatowy zawrót głowy. ;)
Obrazek

Bezkresna niebieskość Malo Stiniva.
Obrazek

Dla ochłody najlepszy....
Obrazek

Chwila wytchnienia.
Obrazek
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 23.11.2012 19:41

Basik_63 napisał(a):Jolu ale nic się nie kończy, moja podróż dalej trwa. Teraz np. śnię z Tobą o Dalmacji, dopływam z Iwonką do Peljesaca, zaglądam do uroczych zakątków Hvaru z Izą i CRObertem, do których nie zajrzałam sama... :D

Chwilę mnie nie było a tu - koniec....... i to w tak złym momencie :(
Za chwilę moja relacja się skończy, i to ja miałem ogrzewać się Waszymi wspomnieniami i fotkami....(widzisz jak nabroiłaś..... :wink: )
Dziękuję że mogłem spędzić miły czas przy Waszym boku :P
Pozdrowionka.
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 25.11.2012 15:16

Też mi smutno, że musiałam kończyć... :)
Mdziumka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mdziumka » 25.11.2012 15:54

Basik_63 napisał(a):Też bym sobie zjadła taki pucharek, tylko gdzie go szukać... :(

Jak to gdzie: Tutaj:
Obrazek

Możesz jechać w ciemno :lol:
Do 2014 roku rzeczywiście macie sporo czasu :( , ale za to będziecie mogli porządnie zaplanować następne wakacje w Chorwacji.... To żadne pocieszenie :( , sama wiem coś na ten temat, bo już planuję trzeci rok, ale może wreszcie w przyszłym roku się uda.
Pozdrawiam olsztyniankę :papa:
Aldonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aldonka » 25.11.2012 21:56

Przez cały weekend w moim sercu i ciele królowała gorąca Brazylia, za sprawą warsztatów samby z rodowitym Brazylijczykiem (codziennie 3,5 godziny samby :) ). Wróciłam dziś do domu, usiadłam obolała i pomyślałam: cóż, znowu wracamy do zimy. Ale komputer na kolana, cropelka i dzięki Tobie znowu ciepło na serduchu. Cudownie.
TomKinS
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) TomKinS » 26.11.2012 01:08

Basik_63 napisał(a):Też mi smutno, że musiałam kończyć... :)

Basik, kończysz tylko cudowne wspomnienia z tegorocznych wakacji, które przypomniały nam tak wiele wspaniałych chwil, wyrytych w naszej pamięci, lub planów na przyszły rok.
Ale pamiętajcie - WSZYSCY - to wielki sekret ! Macie to o czym mówicie. Spotkajmy się w naszej ukochanej Chorwacji za rok. MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ. My musimy tylko tego chcieć.
Pozdrawiam
Tomasz
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 26.11.2012 17:27

Witam Ciebie Mdziumko w mych skromnych progach. Buzia Twa kogoś mi uparcie przypomina ale za boga nie umiem powiedzieć kogo. A może to tylko złudzenie, bo bardzo sympatyczna.
A na deser faktycznie zapraszam Was do mojej Obali w Jelsie. "Mojej" bo witają nas tam jak swoich dobrych znajomych. :)
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 26.11.2012 17:28

Aldonka napisał(a):Przez cały weekend w moim sercu i ciele królowała gorąca Brazylia, za sprawą warsztatów samby z rodowitym Brazylijczykiem (codziennie 3,5 godziny samby :) ). Wróciłam dziś do domu, usiadłam obolała i pomyślałam: cóż, znowu wracamy do zimy. Ale komputer na kolana, cropelka i dzięki Tobie znowu ciepło na serduchu. Cudownie.

Cieszę się, że Cię mogłam ogrzać. ;)
Basik_63
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basik_63 » 26.11.2012 17:41

TomKinS napisał(a):
Basik_63 napisał(a):Też mi smutno, że musiałam kończyć... :)

Basik, kończysz tylko cudowne wspomnienia z tegorocznych wakacji, które przypomniały nam tak wiele wspaniałych chwil, wyrytych w naszej pamięci, lub planów na przyszły rok.
Ale pamiętajcie - WSZYSCY - to wielki sekret ! Macie to o czym mówicie. Spotkajmy się w naszej ukochanej Chorwacji za rok. MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ. My musimy tylko tego chcieć.
Pozdrawiam
Tomasz

Chętnie bym się z Wami wszystkimi spotkała z przyszłym roku gdzieś na chorwackich szlakach, ale niestety rok 2013 będzie tym razem bez CRO (nie wiem jak uda mi się go przetrwać). Autko ma już swoje lata i prosi się o wymianę, więc to będzie priorytetem na rok przyszły. Ale jak bozia da i z pracą będzie wszystko dobrze, to 2014 należeć będzie tylko do CRO. Oby się tylko za bardzo nie rozmarzać coby nie zapeszyć. ;)

No chyba, że trafię 6 w totka... ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Nasze relacje z podróży

Powrót na Lewendową Wyspę... - strona 9
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone