walp napisał(a):Przyjemnie się czyta, piękne zdjęcia, a to ostatnie jakby moje
Nie, nie ... To moje zdjęcie jest .
Dawaj Iwona75 za oknem deszcz chętnie jakieś ciepełko by się obejrzało .
Iwona75 napisał(a):dangol napisał(a):Makarska (ale riwiera bez samej Makarskiej - miasta ) i Peljesac (a w zasadzie jego fragmenty) to były etapy mojego pierwszego spotkania z Cro, więc z wielką przyjemnością "wrócę" tam z Twoją rodzinką.
Danusiu , miło że zagladnęłaś.
I uwierz mi , Makarska - miasto ,też ma w sobie nieco uroku. O ósmej rano....
Adam66 napisał(a):Spóźniony dosiadam się.
mervik napisał(a):czyżby, za zakrętem był Pisak
walp napisał(a):Przyjemnie się czyta, piękne zdjęcia, a to ostatnie jakby moje
Potter napisał(a):
Dawaj Iwona75 za oknem deszcz chętnie jakieś ciepełko by się obejrzało .
pawelli napisał(a):Iwona75 napisał(a):dangol napisał(a):Makarska (ale riwiera bez samej Makarskiej - miasta ) i Peljesac (a w zasadzie jego fragmenty) to były etapy mojego pierwszego spotkania z Cro, więc z wielką przyjemnością "wrócę" tam z Twoją rodzinką.
Danusiu , miło że zagladnęłaś.
I uwierz mi , Makarska - miasto ,też ma w sobie nieco uroku. O ósmej rano....
nie wiem co tak się ludziska czepiają tej Makarskiej (samej Makarskiej)........
Może troszkę ludków dużo - ale wrażenia "wizualne" sa naprawdę OK. Byłem tam hmmm 5 razy i nadal mi się podoba
Ale czekam na cd relacji
maslinka napisał(a):Witaj, Iwona
Cieszę się, że piszesz. Makarską również lubię, a Peljesac to jeden z moich ulubionych rejonów w Cro. Będę śledzić z uwagą.
Darkos napisał(a):
Widzisz Iwona jak wielu czeka?
Iwona75 napisał(a):maslinka napisał(a):Witaj, Iwona
Cieszę się, że piszesz. Makarską również lubię, a Peljesac to jeden z moich ulubionych rejonów w Cro. Będę śledzić z uwagą.
A ja się cieszę ,że kolejna osoba z mojej " listy wspominanych " będzie czytała moją relację.
Maslinko , miejsce masz zarezerwowane obok Basiulinka , Aldonki , Roberta i jeszcze jednej , na razie nieobecnej tutaj osoby . Myślę , że towarzystwo Ci odpowiadaDarkos napisał(a):
Widzisz Iwona jak wielu czeka?
Miło mi , ale łatwiej pisać krótkie komentarze do innych relacji , niż własną , gdy dokucza gorączka i ból gardła.
Dzisiaj tylko jeden obiecany odcinek będzie , Darkos ,zaglądnij troszkę póżniej , zakwaterujemy się , obiecuję....
Iwona75 napisał(a):Spać możemy nawet na materacach , w zasadzie tylko dzieci powstrzymują nas przed korzystaniem ze sposobu podróżowania Maslinki , Joasi , Danusi....
Joasię , podziwiam , ja jeszcze nie nabrałam odwagi
Powrót do Nasze relacje z podróży