Ślicznie dziękuję,
a rozumiem, że na prawo od Male Duba jest Zivogosce?
Iwona75 napisał(a):........ ale teraz oblukałam w relacji Roberta , "rajską plażę" , wygląda nieżle
-Crobercika znaczy ?
- jakiego Crobercika ? ( to mąż )
Iwona75 napisał(a):- takiego , co tak ładnie pisze....( Mama ! )
- to Mama też ? ( mąż ) , to ja już nic nie mówię.....
Iwona75 napisał(a):- jeśli więc będziemy znów w Orebicu , to poszukamy tej Jego plaży ( w tym momencie powinnam napisać , że coś lub ktoś złośliwie się zaśmiał i szepnął "żebyś się nie zawiodła....." )
Iwona75 napisał(a):
I w takim to forumowym nastroju minęło nam popołudnie.
CROberto napisał(a):Iwona75 napisał(a):- jeśli więc będziemy znów w Orebicu , to poszukamy tej Jego plaży ( w tym momencie powinnam napisać , że coś lub ktoś złośliwie się zaśmiał i szepnął "żebyś się nie zawiodła....." )
Masz na myśli zapewne Dżina........podpadł Ci, i w końcu mnie go podesłałaś (wspominałaś o tym ukradkiem kiedyś.......dzięki)Iwona75 napisał(a):
I w takim to forumowym nastroju minęło nam popołudnie.
Teraz już chyba wiem kiedy to było - pewnego razu podczas nurkowania miałem poważne kłopoty z równomiernym oddychaniem........
Basiulinek napisał(a):
Iwonko - pisz! Ja spac jeszcze nie ide
Aldonka napisał(a):Czułam, że od momentu opuszczenia Duby nie powinnam jechać dalej z Wami, ale pokusa była większa.....i już paskudnie tęsknię, znajome widoki, znajome tereny...ech.
Aldonka napisał(a):Zrezygnować??? Kochana, zrezygnować z możliwości podróżowania z Wami??? Nie możliwe!!! Niech serce krwawi i tęsknota mnie zżera, a i tak będę z Wami
Poczekamy...i oby najbliższe dni wcale nie były aż takie ciężkie.
mervik napisał(a):Iwana75-rozmarzyłem się, przy tym balkoniku jak by było fajnie na nim siedzieć
Sylwetka&Gienuś napisał(a):Ufff nadrobiłam..... i przyznaję, że urocze to Živogošće - Porat. To jest niewybaczalne tak się spóźnić ale... trafiłam też w dobrej chwili ... Pelješac
Jeśli mogę to chętnie dalej "powakacjuję" z Wami
Powrót do Nasze relacje z podróży