janka.mik. napisał(a):Polecam Konobę Dalmatino, byliśmy w czerwcu tego roku, jedzonko bardzo nam smakowało
pozdrawiam i życzę słoneczka i ciepełka!
Adek99 napisał(a):Pierwszą relację oglądałem to i do drugiej będę zaglądać. Fajnie sobie znów na Povlję popatrzeć, dużo słońca na dalszy pobyt życzę
beatabm napisał(a):Zasiadam i ja z przyjemnością i oglądam Brać na której w tym roku....nie byłam
lotnikwsk napisał(a):Povlja piękniejsza jak w lipcu
Magda O. napisał(a):janka.mik. napisał(a):Polecam Konobę Dalmatino, byliśmy w czerwcu tego roku, jedzonko bardzo nam smakowało
pozdrawiam i życzę słoneczka i ciepełka!
Również polecam tę konobę, a także tą w samym rogu, nie pamiętam, jak się nazywa. Swoją drogą, ciekawa jestem, czy Sumartin nadal jest tak tani, jak w 2009 roku... praktycznie codziennie jadaliśmy w jednej z dwóch wymienionych konob, bo ceny były wyjątkowo przyzwoite. Codziennie rano chodziliśmy na kawę "do miasta"... plażowaliśmy przeważnie tutaj bo mieliśmy ten skrawek wyłącznie dla siebie, czasem tylko przychodziły miejscowe dzieciaki poskakać z "mola".
Katerina napisał(a):MalvkaMam nadzieję, że pogoda nie przestanie nas rozpieszczać do końca urlopu
Tego Tobie i sobie życzę...ale od jutra ma być zmiana ,przynajmniej na Peljeszcu i w okolicach
AdamZ napisał(a):Rozpieszczania Wam życzę i pełnego relaksu w tej pięknej okolicy
Powrót do Nasze relacje z podróży