Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

powodzie na Chorwacji???

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
moni89
Podróżnik
powodzie na Chorwacji???

Nieprzeczytany postnapisał(a) moni89 » 24.08.2005 19:17

czy wiecie coś o powodziach na chorwacji a szczeg ólnie w okolicach zadaru, bo jadę tam za tydzień. A w ogóle jak tam sytuacja pogodowa bo ponoć nie ciekawe lato w tym roku na Chorwacji ? zmarznę w nocy ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2005 19:33

droga Moni,

NA Chorwacji panuje obecnie lądolód, który intensywnie rzeźbi różnego typu kształty tzw. morenowe tak abyśmy za kilka milionów lat mieli co podziwiać ... podobno złoczyńca ten wyrzeźbił jakieś Plitvice ... :lol:

natomiast W Chorwacji grzeje ... ale w związku z obecnie pojawiającymi się gorszącymi doniesieniami o powodzi jest ta niedobra możliwość, że faktycznie będzie pi ... ć ... :D dlatego też niestety ale możesz zmarznąć ... w nocy ... :lol:

Sugerujemy pozostać ... NA domu ... :lol: dają tam pyszne obiadki, lody no i nasze smakowite owoce ...
po drodze ... NA Chorwację zaś ... wiele się może zdarzyć ... :lol:

w dodatku lato ... jakie .. nieciekawe ...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2005 20:09

natomiast aby forum to nie stwarzało na Tobie wrażenia niegościnnego ... ponieważ takie broń Boże nie jest ... dodam, że ja jeszcze takich informacji nie posiadam ... może ktoś coś zaraz ... skrobnie :lol:
moni89
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) moni89 » 24.08.2005 21:07

no, to wielkie dzięki za tak pocieszające i wyczerpujące odpowiedzi ! a poza tym to co ci się nie podoba w moim "na" ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 24.08.2005 21:10

całokształt ... :D
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 25.08.2005 10:01

Słownik jęz. polskiego w dłoń i... już będzie wiadomo :)

Plumek
Malenna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malenna » 25.08.2005 10:45

.... no i przez te powodzie na pewno będzie ograniczony powrót na Polskę :coool:
lalka
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) lalka » 25.08.2005 13:23

Poza słownikiem jęz. polskiego proponuję gramatykę jęz. polskiego również. Pozdraw.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2005 18:28

no ... :lol: ... takie wsparcie mi się podoba ... :D

lubię Plumkównę ... Inwestycyjną już polubiłem wcześniej ... :lol: no i Lalkę też lubię ... :lol: (byle nie zmieniała kreacji jak Barbie ... :lol: )
Prot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Prot » 25.08.2005 19:47

bjur napisał(a):no ... :lol: ... takie wsparcie mi się podoba ... :D

lubię Plumkównę ... Inwestycyjną już polubiłem wcześniej ... :lol: no i Lalkę też lubię ... :lol: (byle nie zmieniała kreacji jak Barbie ... :lol: )

Ty bjur taki pajac trochę jesteś choć wywodzisz się z poważnego nika.
Z tą swoją ,,trójcą'' niewiele zwojujesz,bo za dużo was nagle wszędzie i to się rzuca w oczy :wink: ale możesz się trochę powygłupiać,może dostaniesz tytuł głupola roku :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2005 20:03

Prot napisał(a):Ty bjur taki pajac trochę jesteś choć wywodzisz się z poważnego nika.
Z tą swoją ,,trójcą'' niewiele zwojujesz,bo za dużo was nagle wszędzie i to się rzuca w oczy :wink: ale możesz się trochę powygłupiać,może dostaniesz tytuł głupola roku :D :D :D

no wreszcie ... się pojawiłeś ... :lol:
już myślałem żeś ... chory :lol:

pajac :cry: ... pajacowi ... :lol: :lol: :lol: ... nierówny ...

nikt tu niczego nie chce zwojować ... :lol: ... mam ciekawsze rzeczy do roboty ... :lol:

głupola roku to ja przyznaję ... :lol: i dostałeś go już wcześniej ... :lol: :lol: :lol:

a zdanie niektórych osób ... :lol: .. po prostu mnie kompletnie wali ... :lol: :lol: ... żeby to nawet była ogólnopolska śmietanka :lol: :lol: :lol:

jak poczytasz jeszcze trochę książek ... :lol: ... i jeszcze trochę się pouczysz ... :lol: :lol: to może też tak będziesz mógł ... :lol: :lol: :lol: ... popajacować ... :lol:
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 25.08.2005 20:10

bjur napisał(a):
Prot napisał(a):Ty bjur taki pajac trochę jesteś choć wywodzisz się z poważnego nika.

no wreszcie ... się pojawiłeś ... :lol:
już myślałem żeś ... chory :lol:

pajac :cry: ... pajacowi ... :lol: :lol: :lol: ... nierówny ...

nikt tu niczego nie chce zwojować ... :lol: ... mam ciekawsze rzeczy do roboty ... :lol:

głupola roku to ja przyznaję ... :lol: i dostałeś go już wcześniej ... :lol: :lol: :lol:

a zdanie niektórych osób ... :lol: .. po prostu mnie kompletnie wali ... :lol: :lol: ... żeby to nawet była ogólnopolska śmietanka :lol: :lol: :lol:

jak poczytasz jeszcze trochę książek ... :lol: ... i jeszcze trochę się pouczysz ... :lol: :lol: to może też tak będziesz mógł ... :lol: :lol: :lol: ... popajacować ... :lol:

dzieki ,tylko twoją kontynuację chciałem potwiedzić :D :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2005 20:14

pisze się Twoją ... nawet przy minimum uprzejmości
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 25.08.2005 20:18

bjur napisał(a):pisze się Twoją ... nawet przy minimum uprzejmości

jak kogoś szanuję to piszę Twoją ,chyba zauważyłeś :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 25.08.2005 20:19

ok ... zapamiętam sobie
Następna strona

Powrót do Pogoda i klimat

powodzie na Chorwacji???
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone