rozumiem, a wiele tych mijanek ze światłami jest??
qrnaaaa, chciałem jutro ok 15-tej ruszyć, by w Csornej jeszcze kolacje zjeść,a tu takie ulepszenia se magyary wymyśliły:(
nie chodzi mi o dokłądne podanie ilości lecz dla jednego 5 postojów po 4 minuty może być upierdliwe, dla drugiego zas 10 mijanek znośne. Tu jak piszesz że co cięgle to wyobrażam sobie, że większość trasy na jedno auto, a równie dobrze może to być jakis krótki odcinek. W dzien pewnie bym jechał autostradą lecz w nocy się zastanawiamPlumek napisał(a):Marek, sorki, ale nie liczyłam W Csornej obiadek pyszny był, tylko kelner nie znał żadnego języka oprócz węgierskiego hehe Sandaczyk mmmmm pycha! Nigdzie tak delikatnego nie jadłam. Niebo w gębie!
Bodzioch Marek napisał(a):nie chodzi mi o dokłądne podanie ilości lecz dla jednego 5 postojów po 4 minuty może być upierdliwe, dla drugiego zas 10 mijanek znośne. Tu jak piszesz że co cięgle to wyobrażam sobie, że większość trasy na jedno auto, a równie dobrze może to być jakis krótki odcinek. W dzien pewnie bym jechał autostradą lecz w nocy się zastanawiamPlumek napisał(a):Marek, sorki, ale nie liczyłam W Csornej obiadek pyszny był, tylko kelner nie znał żadnego języka oprócz węgierskiego hehe Sandaczyk mmmmm pycha! Nigdzie tak delikatnego nie jadłam. Niebo w gębie!
cyp3k napisał(a):Proponuje przykleic temat i tutaj wpisywac wszystkie aktualne wiad. co do stanu drog.
Jesli takowy temat juz gdzies jest (ja nie znalazlem) to od razu do kosza poprosze i przepraszam za balagan. Pozdrawiam !