Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Powód dla którego nie pojechaliśmy w tym roku do Chorwacji..

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 27.08.2004 12:53

Iwona_PB napisał(a):Gratulacje dla rodziców i malutkiej Oleńki- niech rosnie duża i cieszy się słońcem!!!
Iwona

Bazrdzo dziękuję za zyczenia. Małą już przygotowujemy na przyszłoroczne wojaże tj. uczymy szprechać po chorwacku ;) ;) do czego posłużyły co najmniej trzy słowniki ;), kilkanaście godzin filmów oraz etykietki z butelek piwa Karlovacko i Prosku Dioklecjana, które do mnie przyjechały kilka dni temu :) :coool:

Na tej stronce znajduje sie kilka zdjęć Oli. Zapraszam do oglądania:
http://home.derby.waw.pl/r.onysk/ola.html

Pozdrawiam
Rafał (tradycyjnie z konta Asi)
Diego M
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Diego M » 27.08.2004 13:39

Ja też przyłaczam się do gratulacji dla Was :lol:

pzdr :papa: :papa:
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 27.08.2004 14:58

i ja gratuluję !!! :lol:
ps. mam nadzieję , że autorem cesarskiego cięcia nie był Cezar000 ?
asikx
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 27.08.2004 15:23

bazyl napisał(a):i ja gratuluję !!! :lol:
ps. mam nadzieję , że autorem cesarskiego cięcia nie był Cezar000 ?

Nie znam takowego lekarza ;) ;) ;)

Pozdrawiam
Rafał (z konta Asi oczywiście)
bazyl
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) bazyl » 27.08.2004 16:13

to specjalista od schizofrenii , ale zawsze specjalista , nie Cezar000 ? :lol:
petris
Cromaniak
Ola

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 27.08.2004 18:28

"Nie wywołuj wilka z lasu" - to odnosnie 000

Jutro Ola ma jeden miesiac-Zyczenia :lol: :lol: i propozycja dla rodzicow nie tylko Chorwackiego ja uczcie ,lecz pływać i nurkowac,w tym wieku uczą sie wspaniale. Jak znalazl na drugi rok w Chorwacji.Duzo zdrowia i dla Mamusi od Petris
asikx
Cromaniak
Re: Ola

Nieprzeczytany postnapisał(a) asikx » 27.08.2004 19:56

petris napisał(a):"Nie wywołuj wilka z lasu" - to odnosnie 000

Jutro Ola ma jeden miesiac-Zyczenia :lol: :lol: i propozycja dla rodzicow nie tylko Chorwackiego ja uczcie ,lecz pływać i nurkowac,w tym wieku uczą sie wspaniale. Jak znalazl na drugi rok w Chorwacji.Duzo zdrowia i dla Mamusi od Petris

Ola dziekuje za zyczenia :) :)
Co do pływania. Na basenie przy Potockiej w Warszawie są prowadzone zajęcia dla niemowląt od 2 miesięcy. Jak nie będzie przeciwskazań zdrowotnych, to zapisujemy się z małą na pływalnię :). Niech dziewucha nabiera kondycji, a co :lol:

Pozdrawiam
Rafał (jak zwykle z konta mojej żony...)
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 27.08.2004 22:13

Co do pływania. Na basenie przy Potockiej w Warszawie są prowadzone zajęcia dla niemowląt od 2 miesięcy. Jak nie będzie przeciwskazań zdrowotnych, to zapisujemy się z małą na pływalnię :). Niech dziewucha nabiera kondycji, a co :lol:

Niech nam rośnie na drugą Otylię!!!!
No i wtedy za 16 lub 20 lat na olimpiadzie życzę jej wiele medali - najlepiej złotych.

A powodem , że w tym roku nie pojadę do Chorwacji jest ciężka choroba mojej mamy ( nieuleczalna).
Przykre. Jeszcze tam kiedyś pojadę to nie jest teraz najważniejsze.
Pozdrawiam :wink:
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 27.08.2004 22:19

krakuscity napisał(a):Co do pływania. Na basenie przy Potockiej w Warszawie są prowadzone zajęcia dla niemowląt od 2 miesięcy. Jak nie będzie przeciwskazań zdrowotnych, to zapisujemy się z małą na pływalnię :). Niech dziewucha nabiera kondycji, a co :lol:
:

To miało wcześniej być w ramce ale nie wyszło.
Pozdrawiam
Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Powód dla którego nie pojechaliśmy w tym roku do Chorwacji.. - strona ...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone