te kiero napisał(a):
a zatoczka wspaniała, cieszy oko, dobrze że nie pokazałeś śmieci, nie byłoby tak przyjmenie
trza kiedyś ten Brać zaplanować
Planuj, planuj. Ja, jak wszystko pójdzie dobrze to w pod koniec czerwca przyszłego roku tam jestem
te kiero napisał(a):
a zatoczka wspaniała, cieszy oko, dobrze że nie pokazałeś śmieci, nie byłoby tak przyjmenie
trza kiedyś ten Brać zaplanować
jurgen napisał(a):Pierwszy!!!
Są w środku zdjęć
te kiero napisał(a):trza kiedyś ten Brać zaplanować
dids76 napisał(a):Ja, jak wszystko pójdzie dobrze to w pod koniec czerwca przyszłego roku tam jestem
Nefer napisał(a):A Lovrećina też nam się nie podobała - tłoczno, hałaśliwie - to nie jest to, co lubimy najbardziej.
dids76 napisał(a):Nefer napisał(a):A Lovrećina też nam się nie podobała - tłoczno, hałaśliwie - to nie jest to, co lubimy najbardziej.
Jak dla mnie plaża najbardziej przypominająca plaże nad Bałtykiem, pełno ludzi, zimna woda i piasek (którego nienawidzę)
anakin napisał(a):...która najładniej wygląda z góry...
Nefer napisał(a):Z przyjemnością będę zaglądał i oglądał znajome kąty.
A Lovrećina też nam się nie podobała - tłoczno, hałaśliwie - to nie jest to, co lubimy najbardziej.
Bea.ta napisał(a):i te jeżowce bardzo mi się podobają
agata26061 napisał(a):Trochę spóźniona, ale jestem.
dids76 napisał(a):Jak dla mnie plaża najbardziej przypominająca plaże nad Bałtykiem, pełno ludzi, zimna woda i piasek (którego nienawidzę)
anakin napisał(a):...która najładniej wygląda z góry..
kaszubskiexpress napisał(a):Povliję delikatnie pisząc potraktowaliśmy po łebkach, więc zobaczę u Ciebie, co nas ominęło.
Mikromir napisał(a):A mógłbyś Stasiek dać jakieś zdjęcia Ticja Luka w momencie największego zagęszczenia
Stasiek18 napisał(a):Ceny naprawdę przystępne,w Bol za to samo trzeba pomnożyć przynajmniej razy 2.
Stasiek18 napisał(a):Nefer napisał(a):Z przyjemnością będę zaglądał i oglądał znajome kąty.
A Lovrećina też nam się nie podobała - tłoczno, hałaśliwie - to nie jest to, co lubimy najbardziej.
Jak widzę, rozczarowanych osób jest więcej
.