anakin napisał(a):wkleję jeszcze zdjęcie z drona
Bea.ta napisał(a): podwodne też wklej
Ciekawe, czy macie podobne ujęcia do tych:
Wklejajcie, miło będzie obejrzeć. Bo przecież na forum ma być... miło... ?...
kuzii napisał(a):Witam mam prośbę dla bywalców, miłośników Povlji zmieniając moje plany wakacji 2017r z Ivan Dolac (Hvar) na właśnie Povlje (Brac)
mam wstępnie zarezerwowany apartament Villa Iva (lipiec) właśnie tutaj zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link może ktoś coś powiedzieć o tym właśnie miejscu? jakie są zalety lub wady takiej właśnie lokalizacji? moja żona obawia się że właśnie w tym miejscu będzie cały czas mocno wiatr wiał i blisko jest droga proszę o pomoc jakieś dodatkowe informacje na temat właśnie tego miejsca i samej plaży...Pozdrawiam Dawid
DarioG napisał(a):Witam Państwa I ja "stary" miłośnik Hvaru w tym roku mam zamiar odwiedzić Brać w sierpniu. Szukam apartamentów dla 2 lub 3 rodzin w miarę blisko żwirkowej plaży, proszę o pomoc ... jestem zupełnie "zielony" w tej kwestii na Bratniej ziemi Pozdrawiam
kuzii napisał(a):Dziękuje ,,yzedef,, za szybką i szczegółową odpowiedz i za zamieszczenie zdjęć okolicy...jak mówisz że optymalne miejsce wybrałem w Povlji to się bardzo cieszę , tym bardziej że zrezygnowałem w tym roku z Haru a miałem już kalepane kwatery:) szukałem właśnie spokojnej okolicy i w miarę na płaskim bo mam jak Ty:) że nie po to człowiek jedzie na urlop żeby ganiać z tobołami na plaże po górkach:)wiem że są na pewno tutaj zwolennicy też takiego odpoczynku ale ja stanowczo mówię Niee...wspomniałeś że będziesz po sąsiedzku:)masz już zaklepane miejsce na 2017??Oj widzę też że jesteś posiadaczem pontonu ehh ja już od dawna mam zamiar kupić pontonik ale zawsze gdzieś odchodzi to na drugi plan pozdrawiam Dawid
aniablondi napisał(a):dzień dobry,jestem tu nowa i na razie nie wiem nawet jak napisać post:-)znalazłam tylko szybką odpowiedź.
Chcemy w czerwcu pojechać do Povlji-podobno tam ładnie i fajnie.
Może ktoś coś?Jakieś info, namiary?Dla rodziny 2+2:-)
aniablondi napisał(a):dzień dobry,jestem tu nowa i na razie nie wiem nawet jak napisać post:-)znalazłam tylko szybką odpowiedź.
Chcemy w czerwcu pojechać do Povlji-podobno tam ładnie i fajnie.
Może ktoś coś?Jakieś info, namiary?Dla rodziny 2+2:-)
aniablondi napisał(a):2 i 8:-)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje