Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Potwierdznie rezerwacji...

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
PeTek
Podróżnik
Potwierdznie rezerwacji...

Nieprzeczytany postnapisał(a) PeTek » 07.08.2007 20:54

Witam.
Mam mały problem/pytanie. Rezerwowałem apartament w marcu na Ciovo przez Vedrana. Pomyślałem, że potwerdze tą rezerwacje tak tydzień przed terminem. Więc zagadałem do Vedrana przez skypa i gadugadu w czwartek wieczorem (rezerwacja od soboty 11.08) i niestety do dzisiaj się nie odezwał (może jest na urlopie...:)). Chciałem zapytać jak wy robiliście. Czy też jakoś potwierdzaliście przybycie? Czy poprostu jechaliście tak jak było umówione wcześniej? Ja się nie denerwuję, ale brat się przestraszył czy aby napewno wszystko będzie ok jak zajedziemy na miejsce. Czy ktoś miał problemy ze skontaktowaniem się z Vedranem przez ostatnie kilka dni?
platon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) platon » 07.08.2007 21:02

W marcu.Bez zaliczki.Pewnie Vedran wpadł do czarnej dziury na Ciovo. :wink:
pioszczep
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) pioszczep » 07.08.2007 21:31

Kurde - jadę tak samo.... 8O
PeTek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) PeTek » 07.08.2007 21:50

Sorki nie napisałem. Zaliczke wpłaciłem oczywiście...
croatek
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) croatek » 10.08.2007 00:25

Trochę mnie przestraszyliście bo także rezerwowałem w marcu i do tego nie płaciłem zaliczki. Kontakt miałem tylko poprzez mail. Wysłałem w tym tygodniu zapytanie do gospodarza czy potwierdza moją rezerwację i otrzymałem odpowiedź:

Naravno, sve je u redu. Vidimo se 16.08.
Srdacan pozdrav,

:D :D :D
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 11.08.2007 09:29

croatek napisał(a):Trochę mnie przestraszyliście bo także rezerwowałem w marcu i do tego nie płaciłem zaliczki. Kontakt miałem tylko poprzez mail. Wysłałem w tym tygodniu zapytanie do gospodarza czy potwierdza moją rezerwację i otrzymałem odpowiedź:

Naravno, sve je u redu. Vidimo se 16.08.
Srdacan pozdrav,

:D :D :D

Wszystko jest w porządku, zobaczymy się 16.08.
PeTek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) PeTek » 19.08.2007 18:57

Właśnie wróciłem :(. Nie miałem czasu napisać przed wyjazdem, ale zdążyłem się skontaktować z Vedranem, który potwierdził, że wszystko ok i żeby przyjeżdżać (i tak i tak bym pojechał). Więc byłem, wszystko było super i nie było o co się bać.
Pozdrav

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne