Artur S. napisał(a): wybieram się po raz pierwszy do CRO proszę o udzielenie informacji o trasie dojazdu, interesuje mnie albo trasa przez Węgry lub Austrię i Słowenię, która jest ciekawsza? Informuje także,żę jadę do Dalmacji - miejscowość BAska Voda. Proszę o podanie najlepiej od tych osób, które już w tym roku były w Chorwacji czy wjazd na dowód osobisty nie zastręcza problemów oraz informację, jakie pieniądze zabrać i gdzie je wymieniać najlepiej. Bardzo także proszę o podanie informacji o zwiedzeniu Plitvickich Jezior [/b]
Artur S. napisał(a):Z uwagi na fakt, że wybieram się po raz pierwszy do CRO proszę o udzielenie informacji o trasie dojazdu, podaję, że mieszkam w małopolsce blisko południowej granicy - interesuje mnie albo trasa przez Węgry lub Austrię i Słowenię, która jest ciekawsza?
Artur S. napisał(a):Informuje także,żę jadę do Dalmacji - miejscowość BAska Voda.
Artur S. napisał(a):Proszę o podanie najlepiej od tych osób, które już w tym roku były w Chorwacji czy wjazd na dowód osobisty nie zastręcza problemów
Artur S. napisał(a):oraz informację, jakie pieniądze zabrać i gdzie je wymieniać najlepiej.
Artur S. napisał(a):Bardzo także proszę o podanie informacji o zwiedzeniu Plitvickich Jezior - ile czasu to zajmie w takim powiedzmy najmniejszym wymiarze czasu,
asikx napisał(a):Artur S. napisał(a):Z uwagi na fakt, że wybieram się po raz pierwszy do CRO proszę o udzielenie informacji o trasie dojazdu, podaję, że mieszkam w małopolsce blisko południowej granicy - interesuje mnie albo trasa przez Węgry lub Austrię i Słowenię, która jest ciekawsza?
Moja koleżanka woli pierwszą, ja wolę drugą, ciocia mojego kolegi woli pierwszą, wujek woli drugą, teściowa woli pierwszą, a siostra teścia szwagra drugą...Artur S. napisał(a):Informuje także,żę jadę do Dalmacji - miejscowość BAska Voda.
Dziękujemy bardzo za tę informację - my na przykład jedziemy gdzie indziej.Artur S. napisał(a):Proszę o podanie najlepiej od tych osób, które już w tym roku były w Chorwacji czy wjazd na dowód osobisty nie zastręcza problemów
A informacja od na przykład ambasady chorwackiej i naszego MSZ nie może być?Artur S. napisał(a):oraz informację, jakie pieniądze zabrać i gdzie je wymieniać najlepiej.
papierowe - bilon jest ciężki, wymieniać najlepiej w kantorach, bankach lub na poczcie - gdzie woliszArtur S. napisał(a):Bardzo także proszę o podanie informacji o zwiedzeniu Plitvickich Jezior - ile czasu to zajmie w takim powiedzmy najmniejszym wymiarze czasu,
jakieś 5 minut - kupujesz bilet, wchodzisz, robisz w tył zwrot i wychodzisz.
Rrrrrrrany kota!!!!! Umiesz czytać - to czytaj, wszystko to o co pytasz na tym forum kłębi się bez przerwy.
Aśka
asikx napisał(a):Artur S. napisał(a):Z uwagi na fakt, że wybieram się po raz pierwszy do CRO proszę o udzielenie informacji o trasie dojazdu, podaję, że mieszkam w małopolsce blisko południowej granicy - interesuje mnie albo trasa przez Węgry lub Austrię i Słowenię, która jest ciekawsza?
Moja koleżanka woli pierwszą, ja wolę drugą, ciocia mojego kolegi woli pierwszą, wujek woli drugą, teściowa woli pierwszą, a siostra teścia szwagra drugą...Artur S. napisał(a):Informuje także,żę jadę do Dalmacji - miejscowość BAska Voda.
Dziękujemy bardzo za tę informację - my na przykład jedziemy gdzie indziej.Artur S. napisał(a):Proszę o podanie najlepiej od tych osób, które już w tym roku były w Chorwacji czy wjazd na dowód osobisty nie zastręcza problemów
A informacja od na przykład ambasady chorwackiej i naszego MSZ nie może być?Artur S. napisał(a):oraz informację, jakie pieniądze zabrać i gdzie je wymieniać najlepiej.
papierowe - bilon jest ciężki, wymieniać najlepiej w kantorach, bankach lub na poczcie - gdzie woliszArtur S. napisał(a):Bardzo także proszę o podanie informacji o zwiedzeniu Plitvickich Jezior - ile czasu to zajmie w takim powiedzmy najmniejszym wymiarze czasu,
jakieś 5 minut - kupujesz bilet, wchodzisz, robisz w tył zwrot i wychodzisz.
Rrrrrrrany kota!!!!! Umiesz czytać - to czytaj, wszystko to o co pytasz na tym forum kłębi się bez przerwy.
Aśka
Artur S. napisał(a):Jestem grzeczny, natomiast nazywanie mnie swoim kolegą to lekka przesada. Pozdrav jak to tutaj mówicie.