Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

potrzebuje informacji--jak dojechać na chorwacje

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
nasty.kamil
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) nasty.kamil » 01.08.2006 01:01

witam'
jade na chorwacje 06,08, wieczorem,jestem z lublina ,którędy mam jechac aby było najlepiej??? może ktoś jedzie to możemy jechac na pare samochodów!! my jedziemy w 10os wiek 24-30lat!!!
chcielibyśmy pojechąc tam gdzie są piasczyste plaże :lol: jak ktyoś wie niech pisze co i ajk
dziekuje i pozdrawiam
WoYo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WoYo » 01.08.2006 07:09

Witam.

Polecam stronkę:
http://www.viamichelin.com/viamichelin/ ... directions

Tutaj można dobrze zaplanować swoją podróż i dane są raczej aktualne :wink:

Pozdrawiam
motolider
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) motolider » 01.08.2006 21:04

nasty.kamil napisał(a):witam'
jade na chorwacje 06,08, wieczorem,jestem z lublina ,którędy mam jechac aby było najlepiej??? może ktoś jedzie to możemy jechac na pare samochodów!! my jedziemy w 10os wiek 24-30lat!!!
chcielibyśmy pojechąc tam gdzie są piasczyste plaże :lol: jak ktyoś wie niech pisze co i ajk
dziekuje i pozdrawiam

Witam
Najlepiej: Presov Miscolc Budapeszt i autostradą M7 na Balaton w kierunku Zagrzeb. Tylko rozplanujcie wyjazd aby przejechać Węgry a zwłaszcza Budapeszt w nocy.
Pozdrawiam
piweczko
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) piweczko » 02.08.2006 13:45

Witam
Najlepiej: Presov Miscolc Budapeszt i autostradą M7 na Balaton w kierunku Zagrzeb. Tylko rozplanujcie wyjazd aby przejechać Węgry a zwłaszcza Budapeszt w nocy.
Pozdrawiam[/quote]

witam
A jak wygląda droga przez węgry aby ominąć budapeszt?

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone