Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Potrzebna ładna piosenka!

Dział dla miłośników nie tylko czystej turystyki i wypoczynku. Nauka języka chorwackiego. Tematy publicystyczne, historia, film, muzyka, literatura, sport i kuchnia chorwacka.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
gosiaczek51
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosiaczek51 » 29.09.2010 21:10

Witam ! Zrobiłam właśnie filmik z pobytu w Chorwacji i chciałam podłożyć muzyczkę również chorwacką, nie mam jednak pojęcia, jak to zrobić.Cały dzień dzisiejszy szukam,ale nie dałam rady.Czy może ktoś mi podpowiedzieć,czy można ściągnąć dwie piosenki?a może ktoś posiada dwie,najwyżej trzy piosenki chorwackie,ale nie młodzieżowe,ot takie dla starszych osób,nie takie zwariowane.Cos doczytałam,że to musi być na mp3?
Pozdrawiem serdecznie Gosia :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 29.09.2010 21:14

gosiaczek51 napisał(a):Witam ! Zrobiłam właśnie filmik z pobytu w Chorwacji i chciałam podłożyć muzyczkę również chorwacką, nie mam jednak pojęcia, jak to zrobić.Cały dzień dzisiejszy szukam,ale nie dałam rady.Czy może ktoś mi podpowiedzieć,czy można ściągnąć dwie piosenki?a może ktoś posiada dwie,najwyżej trzy piosenki chorwackie,ale nie młodzieżowe,ot takie dla starszych osób,nie takie zwariowane.Cos doczytałam,że to musi być na mp3?

Ale ... Janusza znasz?

W razie czego, zobacz tu, natomiast o muzyce pogadaj tu.
Przypuszczam, że, jeżeli to niekomercyjne, to nie powinnaś mieć problemu z prawem autorskim.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 29.09.2010 21:31

gosiaczek51 napisał(a):Witam ! Zrobiłam właśnie filmik z pobytu w Chorwacji i chciałam podłożyć muzyczkę również chorwacką, nie mam jednak pojęcia, jak to zrobić.Cały dzień dzisiejszy szukam,ale nie dałam rady.Czy może ktoś mi podpowiedzieć,czy można ściągnąć dwie piosenki?a może ktoś posiada dwie,najwyżej trzy piosenki chorwackie,ale nie młodzieżowe,ot takie dla starszych osób,nie takie zwariowane.Cos doczytałam,że to musi być na mp3?

Propozycje ... standardowe :wink:

gosiaczek51
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosiaczek51 » 29.09.2010 22:31

Bardzo dziekuję, szczególnie mkm za cztery piękne melodie,właśnie o takie mi chodzi,jednak nie wiem nadal,jak je mieć u siebie?,jak ściągnąąć,żeby je dodać jako muzyczka do filmu o Chorwacji?.Wiem,że jakos można przez You Tube,ale ja dzisiaj przesiedziałam calutki dzień i nijak nie mogę sie zalogować do tego You Tube,tak więc nie mogę ich ściągnąć.Poproszę tak bardzo :oops: o przesłanie mi jako mp3,wówczas może będę mogła je mieć u siebie? podam swojego e-maila adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl Przepraszam za moją prośbę,ale tak mi bardzo zależy, namęczyłam się tak nad filmikiem i nie moge dokonczyć,bo brakuje mi piosenek,a chodzi przecież o nastrój muzyczny właśnie z Chorwacji.Dziękuje bardzo.Gosia
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 29.09.2010 22:38

Gosiaczku, spróbuj w najprostszy sposób: klapa.
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 30.09.2010 18:35

Jeszcze jeden zestaw :wink:

Pozdrav.
gosiaczek51
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosiaczek51 » 30.09.2010 19:20

:D Udało mi się ,z piosenkami dzięki Waszej pomocy.Wielkie dzięki veldon i mkm ,te drugie cztery piosenki zaraz posłucham i ...napewno są fajne.Serdecznie pozdrawiam Gosia
gosiaczek51
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosiaczek51 » 30.09.2010 19:36

mkm dziękuję za piękne melodie, ojej! az się rozkleiłam.
Pozdrawiam Gosia :D
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 01.10.2010 19:48

gosiaczek51 napisał(a):... ot takie dla starszych osób,nie takie zwariowane
:D

Jak dla starszych to może coś z dawnej Jugosławii , lata 70 może nawet byli na koncercie tej kapeli :D

kleeberg
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) kleeberg » 01.10.2010 20:06

gosiaczek51 napisał(a):a chodzi przecież o nastrój muzyczny właśnie z Chorwacji.

Daleko nie musisz szukać,zobacz tutaj: 8O

forum/viewtopic.php?t=15497&highlight=
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 01.10.2010 20:11

Może to :)

Ostatnio edytowano 01.10.2010 20:17 przez Bocian, łącznie edytowano 2 razy
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 01.10.2010 20:12

jasio napisał(a):

Jak dla starszych to może coś z dawnej Jugosławii , lata 70 może nawet byli na koncercie tej kapeli :D

To dla mnie w sam raz :D
Pozdrav...
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 01.10.2010 20:51

... ładniejszej już nie znajdziesz :!:
jasio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jasio » 02.10.2010 10:06

mkm napisał(a):
jasio napisał(a):

To dla mnie w sam raz :D
Pozdrav...

Bijelo Dugme nieśmiertelne :D
Pozdrav :D

Powrót do Kultura chorwacka

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone