Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

poszukuje taniego pola namiotowego okolice Makarskiej

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
to2mek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) to2mek » 13.05.2009 08:06

witam serdecznie
wybieram sie w okolice Makarskiej bardzo prosze o wskazanie jakiegos taniego pola namiotowego w tamtych rejonach chorwacji z gory dziekuje serdcznie gg 111 38 200
pozdrawiam tomek
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 13.05.2009 08:07

A tutaj nic nie ma :?:
to2mek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) to2mek » 13.05.2009 08:15

niby jest sporo ale wole cos wiecej wiedziec od osoby ktora tam byla i sama wszysto namacala :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.05.2009 08:25

Tanie pole namiotowe...jak to zabrzmiało... :lool:
to2mek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) to2mek » 14.05.2009 08:22

chyba 6 euro to nie jest drogo :D :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.05.2009 08:41

to2mek napisał(a):chyba 6 euro to nie jest drogo :D :D

O rany....6 euro z amiejsce na polu ? Chyba dużo ale nie orientuję się nawet bo nigdy nie wypoczywałem w Cro w ten sposób...
mroczny
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mroczny » 16.05.2009 17:59

alessandro1977 napisał(a):Tanie pole namiotowe...jak to zabrzmiało... :lool:

zabrzmiało jak najbardziej normalnie

są rzeczy drogie i tanie, dobre i zle i wcale nie musi między nimi występować korelacja

Ja ze swojego doświadczenia - w Chorwacji ceny kampingów nieznacznie się różnią. Te które maja dostęp do wody i standard sanitariatów odpowiedni - trzymają cenę. Różne ceny mają tylko małe, przydomowe campingi. Ale ja wolę te większe
to2mek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) to2mek » 17.05.2009 11:24

mroczny dziekuje za info ale nadal nic nie wiem na temat jakiegos milego pola w okolicach makarskiej w gre wchodza tez miejscowisci Promajna Krvavica Tucepi
prosze o informace od osoby ktora na takim polu przebywala i jej ocena tego pola bedzie mi przydatna dziekuje z gory wszystkim
Kir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kir » 17.05.2009 12:43

mroczny napisał(a):Ja ze swojego doświadczenia - w Chorwacji ceny kampingów nieznacznie się różnią. Te które maja dostęp do wody i standard sanitariatów odpowiedni - trzymają cenę. Różne ceny mają tylko małe, przydomowe campingi. Ale ja wolę te większe

Naprawdę?

to proponuję porównać np "Simuni" i "Pod Maślinom"
http://www.camping-simuni.hr/files/File ... 009_KN.pdf
http://www.orasac.com/cijenik.htm

róznica w cenie pomiędzy kampingiem drogim takim jak Simuni, Straśko Plava Laguna i inne a tańszymi jak Pod Maslinom, Sirena w Lokvie, Slanica na Murterze jest dwukrotna.
Pomiedzy tanimi kempami typu Turnarica, Punta Sibuljona róznica jest jeszcze większa. a WSZYSTKIE MAJA DOSTĘP DO MORZA. Cień w Sibuljinie, Turnaricy czy Pod maslinom jest lepszy niż w Plavej Lagunie
W stosunku do kampingów przydomowych stosunek cen wynosi około 3 razy.

Nie ma pól biwakowych. Proponuję przeczytac ten watek:

forum/viewtopic.php?t=22942&highlight=

tam masz linki do zbiorczego cennika i inne sprawy wyjasnione

proponuję też wpisać w szukaczce "tani" to możesz znaleźć takie np watki
forum/viewtopic.php?t=16286&highlight=
forum/viewtopic.php?t=16842&highlight=
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 17.05.2009 13:35

to2mek napisał(a):nic nie wiem na temat jakiegos milego pola w okolicach makarskiej w gre wchodza tez miejscowisci Promajna Krvavica Tucepi

Baska Voda, Basko Polje, Podgora. To najbliższe Makarskiej kempingi. O polach namiotowych nie wiem, żeby tu gdzieś istniały. Jak sie cenowo kształtują te kempingi też nie wiem - poszukaj tu, na forum - bo było o tym wiele razy. ALbo w googlarce.
robi2005
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) robi2005 » 20.05.2009 05:35

to2mek napisał(a):witam serdecznie
wybieram sie w okolice Makarskiej bardzo prosze o wskazanie jakiegos taniego pola namiotowego w tamtych rejonach chorwacji z gory dziekuje serdcznie gg 111 38 200
pozdrawiam tomek

Witam
Miejscowość Podgora - raczej tanie pole kempingowe,
tylko standard nie najlepszy 2**,ale miejscowość godna
polecenia. :)
yeti33
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) yeti33 » 20.05.2009 20:59

Jezeli odpowiada Ci Żivogosce, to jest tam mały , niezbyt drogi camping Male Ciste.Na forum jest opisane.
to2mek
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) to2mek » 25.05.2009 08:52

dzieki wszystkim za wskazowki
maslinka
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) maslinka » 25.05.2009 09:32

yeti33 napisał(a):Jezeli odpowiada Ci Żivogosce, to jest tam mały , niezbyt drogi camping Male Ciste.Na forum jest opisane.

Tomku, Male Ciste wcale nie jest taki tani. W tym roku (po obecnym kursie euro) za 2 osoby, namiot, samochód i prąd trzeba się liczyć z wydatkiem ok. 100 zł za dobę (w sezonie).

Tutaj masz cennik.
Camping pięknie położony i "klimatyczny", zresztą już się nad nim "rozpływałam" :wink: i nie tylko ja.
Możesz sobie poczytać np. tutaj
Gorąco polecam, jednak nie należy do tanich. Ceny podobne jak na pobliskich campach - "Ciste", "Boban" i "Dole". Wiem, bo kiedyś pływaliśmy na materacach z "naszej zatoczki" i robiliśmy "mały rekonesans" u sąsiadów.

Pozdrav :papa:
mroczny
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) mroczny » 25.05.2009 22:27

ja szczególnie lubię Dole w tej miejscowości :) polecam
Następna strona

Powrót do Kempingi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone