Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuję sprawdzonych apartamentów na Riwierze Makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
silvvia
Globtroter
Re: Poszukuję sprawdzonych apartamentów na Riwierze Makarski

Nieprzeczytany postnapisał(a) silvvia » 15.02.2016 22:03

Nie jezdze w ciemn wlaśnie , ja z auta hce wejsc prosto do pokoju:) nie chce mi się szukać po podróży, szczególnie ze wlasnie jakby to nazwać, jestem 'wymyślata' Myśle ze 30euro za wypasiony nowka apartament to nie duzo ?
aneka20
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneka20 » 15.02.2016 22:12

Witam,
poszukuję apartamentu od 01.08.2016 do 13.08.2016 najchętniej w Makarska, Podgora, Tucepi lub Rogoźnicy dla 10 os + 8 dzieci (6 ,2+2,2+2). Z góry dziękuję za pomoc :)
robeau
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) robeau » 16.02.2016 11:45

Witajcie CROManiacy :)
Poszukuje zakwaterowania na Rivierze Makarskiej dla 8-10 osób
Termin od około 25 lipca na 8-10 dni.
Podaje około poniewaz mozemy sie dostosowac z terminem .
Dzieki za pomoc pozdrawiam
Gondziczka
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Gondziczka » 16.02.2016 21:54

agaluszka33 napisał(a):Mogę gorąco polecić namiary na apartament na końcu miasteczka Podgora. Apart. bardzo nowoczesny,meble z ikei,do morza ok 30 m (przez ogródek),koniec miejscowości więc i tłumów nie było a byliśmy na przełomie lipiec sierpień, ok 200m dalej plaża na której można opalać się toples :-P.Idąc w stronę centrum ,spacerujesz po promenadzie wzdłuż kamienistej plaży na której wieczorami można sobie mile spędzić czas siedząc w knajpkach z których pryska bryzą wodną i przy których dogadzają nam grajki :D .Namiary i fotki mogę podać na priv. :papa:

Witam Mogę prosić namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.Z góry dziękuje
silvvia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) silvvia » 16.02.2016 23:37

Znalazłam :hut: taki adres ,tzn tutaj to jest Vukovarska, Makarska. Niby 3 minuty pieszo do plazy , i oto wlaśnie pytanie, czy to jest jakas typowa publiczna-mętna woda ? Dodam jeszcze raz,ze jedziemy we wrześniu :)
agaluszka33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaluszka33 » 17.02.2016 22:54

Gondziczka napisał(a):
agaluszka33 napisał(a):Mogę gorąco polecić namiary na apartament na końcu miasteczka Podgora. Apart. bardzo nowoczesny,meble z ikei,do morza ok 30 m (przez ogródek),koniec miejscowości więc i tłumów nie było a byliśmy na przełomie lipiec sierpień, ok 200m dalej plaża na której można opalać się toples :-P.Idąc w stronę centrum ,spacerujesz po promenadzie wzdłuż kamienistej plaży na której wieczorami można sobie mile spędzić czas siedząc w knajpkach z których pryska bryzą wodną i przy których dogadzają nam grajki :D .Namiary i fotki mogę podać na priv. :papa:

Gondziczka napisał(a):Witam Mogę prosić namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.Z góry dziękuje

namiary w skrzynce :papa:
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 18.02.2016 13:14

Jeśli szukacie na riv. Makarskiej, to zerknijcie na Bratuś.
Mała mieścinka, taniej niż Makarska, Baśka, czy pobliska Promajna.
Latem przetestuję, wrócę i podzielę się wrażeniami :wink:
anula170
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anula170 » 29.02.2016 16:22

agaluszka33 napisał(a):
Gondziczka napisał(a):

Gondziczka napisał(a):Witam Mogę prosić namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.Z góry dziękuje

namiary w skrzynce :papa:

Witam serdecznie, czy mogę również prosić o namiary?
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
encomp
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) encomp » 01.03.2016 17:17

Drvenik - Niko Kostanic. Byłem u człowieka w 2013 roku. Przyjemne apartamenty za 50 euro za 4 osoby (2 sypialnie, kuchnia, łazienka, 2 tarasy). Niestety na południu chałupa przy chałupie i balkon w balkon. Grając z przyjaciółmi w scrabble zostałem zrugany przez sąsiadkę z przeciwka łamanym angielskim, że za głośno. Fajna baza wypadowa na Hvar, do Dubro, Makarskiej, Bośnia-Mostar, Makarska
Arturk05
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arturk05 » 19.03.2016 12:57

Witam serdecznie. Chciałbym prosić o jakieś namiary na apartamenty na Riwierze Makarskiej najlepiej w Tucepi. Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam Artur. email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
silvvia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) silvvia » 05.04.2016 22:15

poszukuje-sprawdzonych-apartamentow-t47213-90.html co myslicie o takiej lokalizacji ??
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 05.04.2016 22:19

silvvia napisał(a):https://www.cro.pl/poszukuje-sprawdzonych-apartamentow-t47213-90.html co myslicie o takiej lokalizacji ??

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Vukovarska to długa ulica ... i Jadranka
silvvia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) silvvia » 06.04.2016 19:12

Kurcze zle skopiowalam,znalazłam cos takiego . zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

W Breli.. moze byc to miejsce ?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.04.2016 19:36

silvvia napisał(a):Kurcze zle skopiowalam,znalazłam cos takiego . zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

W Breli.. moze byc to miejsce ?

To miejsce w Breli jest OK.
silvvia
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) silvvia » 06.04.2016 19:49

Własnie poczytalam w innym temacie, ze przy tej lokalizacji jest do morza ponad grubo 100 schodów .. w takim razie na jakich ulicach szukac,zeby sie tyle nie nachodzic z tobolami ??
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Poszukuję sprawdzonych apartamentów na Riwierze Makarskiej - strona 7
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone