Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuję sprawdzonych apartamentów na Riwierze Makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dawant
Autostopowicz
Re: Poszukuję sprawdzonych apartamentów na Riwierze Makarski

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dawant » 07.01.2016 14:48

MARIOW napisał(a):
Dawant napisał(a):MARIOW jestem zainteresowany adresami w Baśka Voda. Będę wdzięczny za info na priv.
Z góry dziękuję.

Baśka Voda
ul. A.G. Matosa15
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tel: 00385/0/21-620-508
mob: 00385/0/91-928 1568

Baśka Voda
ul. A.G. Matosa17
tel: 00385/0/21 620 727
00385/0/21 620 795
00385/0/21 620 927
Tu na wizytówce nie ma strony ani adresu mail, ale to po sąsiedzku z tym pierwszym adresem. Są bardzo dobrymi sąsiadami więc jak napiszesz do pierwszego apartamentu to przy okazji dowiesz się o ten drugi. Kwatery są sprawdzone i nam się podobały, ale każdy ma inne oczekiwania. Nam się podobało a reszta to rzecz gustu :D
Chcielismy blisko wody bo dzieci były małe więc pasowało. Tylko cena nie do końcabyła ok ale to Baśka Voda więc na tanie kwatery bym za bardzo się nie nastawiał. Chociaż można znaleźć wyżej w mieście, w gorszym standardzie i dalej od morza. Jednym to pasuje innym nie :lol:

Pozdrawiam
Mariusz

Bardzo dziękuję Mariusz! :D Coś wybierzemy na pewno.
stachu511
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachu511 » 07.01.2016 20:35

Również prosił bym o namiary w tym regionie na dom lub apartamenty dla 10 osob. Planujemy wyjazd 01.06.2016
Marszal
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marszal » 07.01.2016 21:23

I ja się dołącze z prośbą o namiary również 10 osób tylko od 1.08.16

Abrakadabra
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abrakadabra » 08.01.2016 08:05

Witam,

na sierpien szukam 3 apartamentow w srodkowej Dalmacji dla 3 rodzin, w sumie 12 osob , blisko morza, z klima :D, poszukuje w miastach gdzie nie bedzie za bardzo dzikich tłumów, choc rozwaze wszystkie opcje , serdecznie dziekuje za jakies namiary : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
agaluszka33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agaluszka33 » 28.01.2016 00:08

Mogę gorąco polecić namiary na apartament na końcu miasteczka Podgora. Apart. bardzo nowoczesny,meble z ikei,do morza ok 30 m (przez ogródek),koniec miejscowości więc i tłumów nie było a byliśmy na przełomie lipiec sierpień, ok 200m dalej plaża na której można opalać się toples :-P.Idąc w stronę centrum ,spacerujesz po promenadzie wzdłuż kamienistej plaży na której wieczorami można sobie mile spędzić czas siedząc w knajpkach z których pryska bryzą wodną i przy których dogadzają nam grajki :D .Namiary i fotki mogę podać na priv. :papa:
waldzio31
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldzio31 » 28.01.2016 00:35

agaluszka33 napisał(a):Mogę gorąco polecić namiary na apartament na końcu miasteczka Podgora. Apart. bardzo nowoczesny,meble z ikei,do morza ok 30 m (przez ogródek),koniec miejscowości więc i tłumów nie było a byliśmy na przełomie lipiec sierpień, ok 200m dalej plaża na której można opalać się toples :-P.Idąc w stronę centrum ,spacerujesz po promenadzie wzdłuż kamienistej plaży na której wieczorami można sobie mile spędzić czas siedząc w knajpkach z których pryska bryzą wodną i przy których dogadzają nam grajki :D .Namiary i fotki mogę podać na priv. :papa:

Witam,
Poproszę namiary i fotki na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z gory dziekuje
waldzio31
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldzio31 » 28.01.2016 00:51

MARIOW napisał(a):Witam,
Mam 4 adresy w których byłem na riwierze makarskiej. Mogę odsprzedać za jakieś fajne sprawdzone adresy na wyspie hahaha. Ale z tych czterech można zrobić dużo więcej. Wystarczy poprosić właściciela o adres sąsiadów i znowu do następnych też napisać. itd... Moje adresy są 2xBaśka Voda, 1xPromajna, 1xPodgora.
Jak ktoś chce to dajcie znać. Wyślę na priv.

Pozdr
M.

Witam
to moze ja bym poprosil namiary na Podgore :mrgreen:
Z gory dziekuje :papa: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ostatnio edytowano 28.01.2016 11:36 przez waldzio31, łącznie edytowano 1 raz
LinR
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) LinR » 28.01.2016 10:06

witam,

a ja może trochę z innym pytaniem. mam już wykupione noclegi w apartamencie Tila Iva Urlic w Draśnicach. czy ktoś może był i mógłby mi coś o tym miejscu powiedzieć? z góry dziękuję. Pozdrawiam
raulpwnz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) raulpwnz » 28.01.2016 12:57

agaluszka33 napisał(a):Mogę gorąco polecić namiary na apartament na końcu miasteczka Podgora. Apart. bardzo nowoczesny,meble z ikei,do morza ok 30 m (przez ogródek),koniec miejscowości więc i tłumów nie było a byliśmy na przełomie lipiec sierpień, ok 200m dalej plaża na której można opalać się toples :-P.Idąc w stronę centrum ,spacerujesz po promenadzie wzdłuż kamienistej plaży na której wieczorami można sobie mile spędzić czas siedząc w knajpkach z których pryska bryzą wodną i przy których dogadzają nam grajki :D .Namiary i fotki mogę podać na priv. :papa:

Ja również poproszę!

Inne propozycje też mile widziane!
jola_asia
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jola_asia » 28.01.2016 16:18

raulpwnz napisał(a):

Ja również poproszę!

Inne propozycje też mile widziane!

również poproszę
dph
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) dph » 28.01.2016 17:01

to i ja poproszę :) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Szukam czegoś fajnego i sprawdzonego dla rodziny 2+2 (dzieci w wieku 4 i 11 lat) zależy nam na tym aby było blisko do plaży przyjaznej dzieciom :) i gdzie nie ma tłumów ale też jest co robić z dzieciakami wieczorami ;) urlop planujemy w drugiej połowie sierpnia.
drmarker9
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) drmarker9 » 28.01.2016 18:46

Nie będę oryginalny :) ja też poproszę namiary na kwaterkę. hehehe. :lol: wybieram się z rodzinka 4-os w lipcu. Pozdrawiam
Renata.R
Autostopowicz
Re: Wyjazd "w ciemno" - czy to możliwe?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Renata.R » 28.01.2016 21:08

witam
Poszukuje taniego apartamentu dla 4 os blisko morza w okolicach Makarskiej ...... jesli posiada ktos jakiąs fajna miejscówkę, prosze o kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Renata.R
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Renata.R » 29.01.2016 20:25

czy moge prosic o namiary na 4os apartament.......szukam czegos blisko morza w rozsadnej cenie. adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Ila1973
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ila1973 » 29.01.2016 20:29

właśnie takiej kwatery szukam :) poproszę namiary: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Poszukuję sprawdzonych apartamentów na Riwierze Makarskiej - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone