Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuję sprawdzonych apartamentów na Riwierze Makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mikromir
Koneser
Re: Poszukuję sprawdzonych apartamentów na Riwierze Makarski

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 17.11.2015 17:35

Alvaroo napisał(a):Witam, mam pytanko dla wczasowiczów rezerwujących noclegi przed wyjazdem, w jakich miesiącach rezerwujecie noclegi żeby wybór był duży ?

Między październikiem a styczniem. :mrgreen:
paulr
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) paulr » 19.11.2015 18:53

Ponawiam pytanie o jakies ciekawe apartamenty w cenie do 60e w lipcu 2+1:-) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
drmarker9
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) drmarker9 » 21.11.2015 20:13

Alvaroo napisał(a):Witam, mam pytanko dla wczasowiczów rezerwujących noclegi przed wyjazdem, w jakich miesiącach rezerwujecie noclegi żeby wybór był duży ? Sam zawsze jeżdżę w ciemno, a teraz chcemy noclegi zarezerwować wcześniej i nie wiem w jakim miesiącu atakować. Chodzi mi konkretnie o Makarską.

Rezerwuj jak najszybciej. Ja zazwyczaj robie to w pazdzierniku , listopadzie. Wybór bardzo duży. Sezon jeszcze nie zakończony a nowy nie rozpczęty.
hoseantonio
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hoseantonio » 21.12.2015 23:04

Ja również poszukuję jakieś kwatery w Makarskiej lub jej okolicach. 3 osoby dorosłe i dziecko 3 letnie.
Fajnie gdybyście w temacie podawali jakieś namiary a nie tylko na maile prywatne.
Dawant
Autostopowicz
Riwiera Makarska. Pytania o apartament na wakacje 2016.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dawant » 02.01.2016 15:37

Witam wszystkich,

chcemy pod koniec lipca 2016 udać się na upragniony wypoczynek do Chorwacji :D Jedziemy w 5 osób, własnym samochodem. Wspólnie byliśmy już w miejscowości Gradac - dwa lata temu. Było suuuuuper. Bardzo urzekł Nas widok wielkiej góry i miasteczka na dole nad morzem...Teraz chcemy już teraz zarezerwować sobie apartament, żeby mieć już to z głowy. Mamy pytanie do wszystkich CRO-maniaków. Czy macie jakieś godne polecenie apartamenty, na 3 sypialnie, w rejonie Riwiery Makarskiej. Wymogi jakie chcielibyśmy aby miało nasze miejsce to bliskość do plaży, taras/balkon z pięknym widokiem na morze, do tego plusem będzie klimatyzacja:D Cena w granicach rozsądku. Będziemy wdzięczni za wszystkie namiary.

Pozdrawiamy!
drmarker9
Podróżnik
Poszukuję kwatery Riwierze Makarskiej

Nieprzeczytany postnapisał(a) drmarker9 » 03.01.2016 17:17

Witam.Poszukuję sprawdzonych apartamentów w rejonie Riwiery Makerskiej /poniżej Makarskiej/. Biorę pod uwage wiele miejsc. Począwszy od TUCEPI, PODGORĘ, ŹIVOGOSCE, ZAOSTROG, BRIST a kończąc na GRADACU. Jeżeli ma ktoś namiary na sprawdzone kwatery to poproszę na maila.
Główne kryteria:
- odległość od plaży
- stosunkowo płytka woda /ze względu na dzieci/
- promenada
- widok z balkonu /morze/
- cena /do 80 E/
W CRO byłem już trzy razy więc mam kilka sprawdzonych miejscówek. /GREBASTICA, MARUSICI/
Pozrawiam
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 03.01.2016 19:56

Poszukajcie najbardziej odpowiadającego Wam miejsca tu:
apartamenty-hotele-pokoje-f6.html
tu:
regiony-i-miejscowosci-turystyczne-f8.html
tu:
bank-kwater-f39.html
i tu:
nasze-relacje-z-podrozy-f22.html
masa tam namiarów, opisów, opinii ....
a potem pytajcie o konkrety :wink:

drmarker9
Mogę jedynie polecić Ci Tribunj, możemy się wymienić namiarami bo mnie interesuje Marusici :wink:
drmarker9
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) drmarker9 » 03.01.2016 20:32

SDOLAS informacje wysłałem na PW..
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 03.01.2016 21:42

Jest ODP
drmarker9
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) drmarker9 » 05.01.2016 16:29

Poszedl opis
MARIOW
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MARIOW » 05.01.2016 21:24

Witam,
Mam 4 adresy w których byłem na riwierze makarskiej. Mogę odsprzedać za jakieś fajne sprawdzone adresy na wyspie hahaha. Ale z tych czterech można zrobić dużo więcej. Wystarczy poprosić właściciela o adres sąsiadów i znowu do następnych też napisać. itd... Moje adresy są 2xBaśka Voda, 1xPromajna, 1xPodgora.
Jak ktoś chce to dajcie znać. Wyślę na priv.

Pozdr
M.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 05.01.2016 22:21

MARIOW napisał(a):Witam,
Mam 4 adresy w których byłem na riwierze makarskiej. Mogę odsprzedać za jakieś fajne sprawdzone adresy na wyspie hahaha. Ale z tych czterech można zrobić dużo więcej. Wystarczy poprosić właściciela o adres sąsiadów i znowu do następnych też napisać. itd... Moje adresy są 2xBaśka Voda, 1xPromajna, 1xPodgora.
Jak ktoś chce to dajcie znać. Wyślę na priv.

Tu możesz wszystkie opisać:
bank-kwater-f39.html
Będą służyły dobru wspólnemu. :mrgreen:
Bez hahaha. :boss:
Dawant
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dawant » 06.01.2016 15:31

MARIOW jestem zainteresowany adresami w Baśka Voda. Będę wdzięczny za info na priv.
Z góry dziękuję.
MARIOW
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) MARIOW » 06.01.2016 16:22

Dawant napisał(a):MARIOW jestem zainteresowany adresami w Baśka Voda. Będę wdzięczny za info na priv.
Z góry dziękuję.

Baśka Voda
ul. A.G. Matosa15
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
tel: 00385/0/21-620-508
mob: 00385/0/91-928 1568

Baśka Voda
ul. A.G. Matosa17
tel: 00385/0/21 620 727
00385/0/21 620 795
00385/0/21 620 927
Tu na wizytówce nie ma strony ani adresu mail, ale to po sąsiedzku z tym pierwszym adresem. Są bardzo dobrymi sąsiadami więc jak napiszesz do pierwszego apartamentu to przy okazji dowiesz się o ten drugi. Kwatery są sprawdzone i nam się podobały, ale każdy ma inne oczekiwania. Nam się podobało a reszta to rzecz gustu :D
Chcielismy blisko wody bo dzieci były małe więc pasowało. Tylko cena nie do końcabyła ok ale to Baśka Voda więc na tanie kwatery bym za bardzo się nie nastawiał. Chociaż można znaleźć wyżej w mieście, w gorszym standardzie i dalej od morza. Jednym to pasuje innym nie :lol:

Pozdrawiam
Mariusz
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 06.01.2016 17:25

Z tego co podałeś to chyba Promajna lepsza pod względem tłumów na plaży, które wg google są spore w Baśce w sezonie.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Bez porównania do plaży w zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Poszukuję sprawdzonych apartamentów na Riwierze Makarskiej - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone