Alvaroo napisał(a):Witam, mam pytanko dla wczasowiczów rezerwujących noclegi przed wyjazdem, w jakich miesiącach rezerwujecie noclegi żeby wybór był duży ?
Między październikiem a styczniem.
Alvaroo napisał(a):Witam, mam pytanko dla wczasowiczów rezerwujących noclegi przed wyjazdem, w jakich miesiącach rezerwujecie noclegi żeby wybór był duży ?
Alvaroo napisał(a):Witam, mam pytanko dla wczasowiczów rezerwujących noclegi przed wyjazdem, w jakich miesiącach rezerwujecie noclegi żeby wybór był duży ? Sam zawsze jeżdżę w ciemno, a teraz chcemy noclegi zarezerwować wcześniej i nie wiem w jakim miesiącu atakować. Chodzi mi konkretnie o Makarską.
MARIOW napisał(a):Witam,
Mam 4 adresy w których byłem na riwierze makarskiej. Mogę odsprzedać za jakieś fajne sprawdzone adresy na wyspie hahaha. Ale z tych czterech można zrobić dużo więcej. Wystarczy poprosić właściciela o adres sąsiadów i znowu do następnych też napisać. itd... Moje adresy są 2xBaśka Voda, 1xPromajna, 1xPodgora.
Jak ktoś chce to dajcie znać. Wyślę na priv.
Dawant napisał(a):MARIOW jestem zainteresowany adresami w Baśka Voda. Będę wdzięczny za info na priv.
Z góry dziękuję.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje