Cromaniacy prośba - Baska Voda na Lipiec 2 rodzinki 4+4. Najlepiej z basenem dla małych dzieci. Mogą też być okolice tego jakże pięknego miejsca .
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Pozdrawiam
iwona1978 napisał(a):Dzień dobry nie zaglądam tu zbyt często no ale jak jest potrzeba przyznam, drodzy Cromaniaki szukam jak rok temu sprawdzonego przez was a zarazem nie drogiego apartamentu w przedziale od..do góra 50E dla rodziny 2+2 dzieci (6 i 11) w rejonie gdzieś Riwiery Makarskiej na przełomie końca czerwca i pierwszego tygodnia lipca. Nie mam wygórowanych wymagań do apartamentu by były podstawowe rzeczy no może jakoś nie daleko od morza( plaży ).
Może ktoś zna takie miejsce od lat a niema go w necie i będzie chciał się nim podzielić ,za to dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Iwona.
Rygiel napisał(a):Witam, bardzo proszę o pomoc. Poszukujemy noclegu w Makarskiej dla 8 osób dorosłych (dwie pary) z kuchnią i minimum 2 łazienkami. Dojeżdżamy autami, 7 nocy od 1 sierpnia lub 31 lipca. Lokalizacja - byle nie jakoś daleko od centrum.
kemilia napisał(a):saduss napisał(a):dzięki za odpowiedź, wolelibyśmy jednak nie tracić na miejscu czasu na szukanie, czy możecie nam coś polecić ?
Ja mogę polecić apartament z basenem , ale na wsi- Marusici.
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje