Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuję sprawdzonych apartamentów na Riwierze Makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
maciejdm1
Croentuzjasta
Re: Poszukuję sprawdzonych apartamentów na Riwierze Makarski

Nieprzeczytany postnapisał(a) maciejdm1 » 14.10.2015 17:54

Witam. Tez szukam sprawdzonych kwater na Riwierze Makarskiej dla pary lub dwóch par (jeszcze nie wiemy czy pojedziemy sami). Priorytet : blisko plaży tak do 200 m i niezbyt stromo (względy zdrowotne) . Byliśmy w tym roku na Ciovo , było super. Teraz szukamy coś koło Makarskiej.
Proszę o info priv lub na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl (w tytule Chorwacja)
Dziękuję .
Gdyby ktoś z Was potrzebował namiary na apartament na Ciovo to proszę na e-mail.
Pozdrav.
zuzaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuzaga » 15.10.2015 13:06

My poszukujemy noclegów dla 3 rodzin (9 osób). W tym roku byliśmy w Stanici a teraz chcielibysmy jechać gdzieś dalej. Mogę prosić o namiary
marosmaro
Cromaniak
Re: Poszukuję sprawdzonych apartamentów

Nieprzeczytany postnapisał(a) marosmaro » 25.10.2015 21:09

antena78 napisał(a):Witam
W ubiegłym roku byłam z rodzinką w Kalebovej Luce . Ciche spokojne miejsce z dala od zgiełku . Można naprawdę dobrze wypocząć , znajdują się tam tylko apartamenty do wynajęcia . Z apartamentu widać morze i swój prywatny kawałek plaży .Jeśli chodzi o zwiedzanie jest to dobry punkt wypadowy Sibenik , Split ,Trogir , wodospady Krka . Kontakt z Panią która rezerwuje nam miejsce bardzo dobry .Gospodarze przesympatyczni służą pomocą i odpowiedzą na wszystkie pytania .W tym roku też jedziemy mamy już zarezerwowane miejsce na sierpień . Naprawdę polecam .

Poproszę namiary na priv.
marosmaro
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) marosmaro » 25.10.2015 21:22

maciejdm1 napisał(a):Witam. Tez szukam sprawdzonych kwater na Riwierze Makarskiej dla pary lub dwóch par (jeszcze nie wiemy czy pojedziemy sami). Priorytet : blisko plaży tak do 200 m i niezbyt stromo (względy zdrowotne) . Byliśmy w tym roku na Ciovo , było super. Teraz szukamy coś koło Makarskiej.
Proszę o info priv lub na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl (w tytule Chorwacja)
Dziękuję .
Gdyby ktoś z Was potrzebował namiary na apartament na Ciovo to proszę na e-mail.
Pozdrav.

Jak tylko znajdę chwilę w tym tygodniu postaram się odnaleźć fajny adresik bezpośrednio do właściciela bardzo blisko Makarskiej. Pozdrawiam. :papa:
sdolas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sdolas » 26.10.2015 20:24

To przy okazji poproszę też namiar do mnie ;)
agnes70
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agnes70 » 01.11.2015 21:53

Witam,
Nie chcę zakładać nowego wątku, gdyż również poszukuję kwatery 2+1 lub 2+2 (jeżeli syn zdecyduje się z nami jechać :lol: ) na Riwierze Makarskiej na wakacje 2016. Najchętniej za Makarską w małej miejscowości. Zastanawiałam się nad Brist, ale jestem otwarta na inne, sprawdzone przez Was Kochani kwatery. W zamian mogę podzielić się swoimi kwaterami na wyspie Brać czy Rogoznicy.
Dziękuję i pozdrawiam :)
zuzaga
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) zuzaga » 05.11.2015 11:04

agnes70 napisał(a):Witam,
Nie chcę zakładać nowego wątku, gdyż również poszukuję kwatery 2+1 lub 2+2 (jeżeli syn zdecyduje się z nami jechać :lol: ) na Riwierze Makarskiej na wakacje 2016. Najchętniej za Makarską w małej miejscowości. Zastanawiałam się nad Brist, ale jestem otwarta na inne, sprawdzone przez Was Kochani kwatery. W zamian mogę podzielić się swoimi kwaterami na wyspie Brać czy Rogoznicy.

Mogę prosić o te namiary?
waldemar1975
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) waldemar1975 » 08.11.2015 17:51

Witam.Wybieramy się 2 raz do Chorwacji w sierpniu 2016 r 10 dni może dłużej w okolice Makarski- może ktoś da jakieś namiary na apartament.2 dorosłych 40 latków i 3 dzieci 6,8,14.W 2015 byliśmy w Starigrad Pakl.- było ok tylko brak klimatyzacji dawała się we znaki- ostatni raz bez klimy,2 pokoje plus osobna kuchnia 50 euro doba .Jesteśmy bardzo rozrywkową rodzinką.Waldek
piekara114
Opiekun działu

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 08.11.2015 21:57

waldemar1975 napisał(a):Witam.Wybieramy się 2 raz do Chorwacji w sierpniu 2016 r 10 dni może dłużej w okolice Makarski- może ktoś da jakieś namiary na apartament.2 dorosłych 40 latków i 3 dzieci 6,8,14.W 2015 byliśmy w Starigrad Pakl.- było ok tylko brak klimatyzacji dawała się we znaki- ostatni raz bez klimy,2 pokoje plus osobna kuchnia 50 euro doba

W mojej opinii to raczej na RM niewykonalne. W 2013 r. w sezonie dla 2+1 z klimą to oferty były w cenie 50-60 euro, a często klima dodatkowo płatna. Chyba, że zdecydujesz się na malutką miejscowość, ale wtedy z rozrywek nici (choć np. w 2013 w Bratuś - cicho, spokojnie, na tym mi zleżało to ceny za 2+1 przy rezerwacji w styczniu były w okolicy 80 euro).
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 09.11.2015 07:06

Nie chcę mówić że to nie wykonalne w tym rejonie Chorwacji,może gdzieś za Jadranką i z codziennym dojazdem do plaży coś byś znalazł lecz o takie kwatery na forum ciężko(ludziska jeżdżą blisko plaży). W Starigrad jeszcze to możliwe,niewiele już takich miejsc zostało w Chorwacji z cenami z 2013r.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 09.11.2015 08:24

waldemar1975 napisał(a):Witam.Wybieramy się 2 raz do Chorwacji w sierpniu 2016 r 10 dni może dłużej w okolice Makarski- może ktoś da jakieś namiary na apartament.2 dorosłych 40 latków i 3 dzieci 6,8,14.W 2015 byliśmy w Starigrad Pakl.- było ok tylko brak klimatyzacji dawała się we znaki- ostatni raz bez klimy,2 pokoje plus osobna kuchnia 50 euro doba .Jesteśmy bardzo rozrywkową rodzinką.Waldek

Poszło na PW. Plaża stosunkowo blisko, wystarczająco poniżej magistrali, ale po atrakcje trzeba kilka km podjechać. Takich miejsc z tańszymi ofertami należy szukać raczej na końcówce Makarskiej Riwiery - tam są niewielkie szanse na stosunkowo dobre ceny. Oczywiście zawsze coś za coś. :wink:
iwan431
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwan431 » 11.11.2015 19:02

Witam
Agnes70 prosze o adresy kwater na wyspie Brać.
Pozdrawiam
iwan431
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) iwan431 » 11.11.2015 23:05

iwan431 napisał(a):

Witam
Agnes70 prosze o adresy kwater na wyspie Brać.
Pozdrawiam

Dziękuję za szybkie info. Na pewno Brać. Na pewno coś wybiorę.
Alvaroo
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Alvaroo » 12.11.2015 12:42

Witam, mam pytanko dla wczasowiczów rezerwujących noclegi przed wyjazdem, w jakich miesiącach rezerwujecie noclegi żeby wybór był duży ? Sam zawsze jeżdżę w ciemno, a teraz chcemy noclegi zarezerwować wcześniej i nie wiem w jakim miesiącu atakować. Chodzi mi konkretnie o Makarską.
croPablo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) croPablo » 13.11.2015 22:02

Witam. Szukam apartmana konkretnie w Zivogosce Blato. Byłem tam już w 2012 roku i bardzo nas ta miejscowość urzekła. Wówczas mieszkaliśmy w apartamentach Teo Brajkovic - świetna miejscówka ale cena obecnie jest bardzo wysoką.
Chcemy jechać po 15 lipca dwie rodziny z dwójką małych dzieci. Szukamy czegoś w miarę blisko plaży. Poproszę o jakieś namiary.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Poszukuję sprawdzonych apartamentów na Riwierze Makarskiej - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone