Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuje pewnego kempingu

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty
Poszukuje pewnego kempingu

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.07.2006 23:19

Witam wszystkich! otóż mam nietypową sprawę, byłem w Chorwacji 5 lat temu i między innymi byłem na kempingu za miejscowością Omis, niestety niemoge znaleźć namiarów tego kempingu a także nie pamiętam nazwy, na zdjęciach swoich tez zadnych namiarów nie moge dojrzeć, zależy mi na nim gdyż mam z tamtąd CUDOWNE wspomnienia i za tydzień wybieram sie po 5 latach znowu tam i chce sie zatrzymać na tym kempingu między innymi.
A więc kemping pare km (trudno mi powiedziec ile moze 5-15km, pamietam ze jezdzilismy autem czesto do Omisu) był po prawej stron przy głównej drodze Jardance, teren kempingu taki górzysty, namioty jakby na tarasach, na różnych wysokościach były.

Wiem ze troche chaotycznie opisałem, ale bardzo mi zależy na jego namiarach. Jeśli nic sie nie znajdzie to poprostu bede tamtedy jechał i moze sam wypatrze go :)

Pozdrawiam.
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 01.08.2006 08:43

golob napisał(a):Witam wszystkich! otóż mam nietypową sprawę, byłem w Chorwacji 5 lat temu i między innymi byłem na kempingu za miejscowością Omis, niestety niemoge znaleźć namiarów tego kempingu a także nie pamiętam nazwy, na zdjęciach swoich tez zadnych namiarów nie moge dojrzeć, zależy mi na nim gdyż mam z tamtąd CUDOWNE wspomnienia i za tydzień wybieram sie po 5 latach znowu tam i chce sie zatrzymać na tym kempingu między innymi.
A więc kemping pare km (trudno mi powiedziec ile moze 5-15km, pamietam ze jezdzilismy autem czesto do Omisu) był po prawej stron przy głównej drodze Jardance, teren kempingu taki górzysty, namioty jakby na tarasach, na różnych wysokościach były.

Wiem ze troche chaotycznie opisałem, ale bardzo mi zależy na jego namiarach. Jeśli nic sie nie znajdzie to poprostu bede tamtedy jechał i moze sam wypatrze go :)

Pozdrawiam.

Byłem tam w zeszlym roku nie nocowalismy, dokladnie jak opisujesz, tarasy, knajpka wyzej, po prawej stronie -na 80% - miejscowosc Ravnice- udrudniony wyjazd - w strone Omisu za skala.

Pozdrawiam i szerokiej drogi do HR
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2006 09:39

Witaj! to właśnie raczej napewno chodzi mi o ten kemping! szukalem w necie ale nie ma zadnej swojej stronki, z tego co pamiętam to nie był zbyt wielki i jakis niezwykły, ale jak pisalem mam miłe wspomnienia z tamtąd.

Może pamiętasz jakies ceny z zeszłego roku? chociaz pewnie podobne jak wszędzie w tym okresie czasu.
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 01.08.2006 11:03

golob napisał(a):Witaj! to właśnie raczej napewno chodzi mi o ten kemping! szukalem w necie ale nie ma zadnej swojej stronki, z tego co pamiętam to nie był zbyt wielki i jakis niezwykły, ale jak pisalem mam miłe wspomnienia z tamtąd.

Może pamiętasz jakies ceny z zeszłego roku? chociaz pewnie podobne jak wszędzie w tym okresie czasu.

W porownaniu z "Pod Maslinom" Orasac - był duzo drozszy - na przelomie VIII i IX. Byli tam sami niemcy - pojechalismy do Omisu i za duzo nizsza cene znalezlismy apartament (z rakija winem malzami - gratis) :lol:
My w tym roku na ca' 8-10 dni kolo Zadaru od 8 VIII.
Pozdrawiam
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 01.08.2006 11:28

adamk3 napisał(a):
golob napisał(a):Witaj! to właśnie raczej napewno chodzi mi o ten kemping! szukalem w necie ale nie ma zadnej swojej stronki, z tego co pamiętam to nie był zbyt wielki i jakis niezwykły, ale jak pisalem mam miłe wspomnienia z tamtąd.

W porownaniu z "Pod Maslinom" Orasac - był duzo drozszy - na przelomie VIII i IX. Byli tam sami niemcy - pojechalismy do Omisu i za duzo nizsza cene znalezlismy apartament (z rakija winem malzami - gratis) :lol:
My w tym roku na ca' 8-10 dni kolo Zadaru od 8 VIII.
Pozdrawiam

Zobacz to

http://www.dalmatianet.com/autocamp%2Ds ... fferte.htm

Wyglada podobnie
Pozdrov
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2006 11:47

Zgadza sie wielkie dzięki! myśle ze zatrzyam sie tam na pare dni, a potem w dół do Dubrovnika, mówisz ze ten kemp w Orsac jest fajny?
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 01.08.2006 11:55

polecam camp www.galeb.hr

blisko centrum--bylismy w czerwcu
adamk3
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamk3 » 01.08.2006 11:55

golob napisał(a):Zgadza sie wielkie dzięki! myśle ze zatrzyam sie tam na pare dni, a potem w dół do Dubrovnika, mówisz ze ten kemp w Orsac jest fajny?

Tutaj na "forum" jest caly temat "Pod Maslinom" z czysty sumieniem moge polecic, to byla nasza baza wypadowa do Dubrovnika i SCG.

Pozdr.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2006 15:07

Dzięki serdeczne za rady!

Powrót do Kempingi