Witam,
Panie i Panowie już w wakacje poszukiwałem i dalej szukam osoby która tam jedzie bądź jest.
Chodzi o to, że przed 2 laty byłem w apartamencie do którego chce wrócić. Niestety najemca się nie ogłasza i tu jest pies pogrzebany.
POMOCY !!!!
consett0805 napisał(a):Listopad to chyba nie ten czas na takie zapytanie.
To jak go znalazłeś kiedy tam byłeś, za pierwszym i za drugim razem? Jazda w ciemno? Dało efekt, jedź trzeci raz. Jeśli nie, to jak pies tropiący wróć na ślady które Cie tam zawiodły za pierwszym i drugim razem.
consett0805 napisał(a):Każdy orze jak może.
Ja nigdy nie widziałem problemu w Cro z tym, że nie będę zadowolony bo do takiej sytuacji nigdy nie doszło.
Propaguję jazdę w ciemno i nigdy z ręka w nocniku się nie obudziłem.
Nie Pisak to sąsiednie Marusici lub Brela, oba zakątki kto wie czy nie lepsze, dla mnie tak
pawelh napisał(a):consett0805 napisał(a):Każdy orze jak może.
Ja nigdy nie widziałem problemu w Cro z tym, że nie będę zadowolony bo do takiej sytuacji nigdy nie doszło.
Propaguję jazdę w ciemno i nigdy z ręka w nocniku się nie obudziłem.
Nie Pisak to sąsiednie Marusici lub Brela, oba zakątki kto wie czy nie lepsze, dla mnie tak
Takie nietypowe pytanie.Czy byłeś w Pisaku na przełomie czerwca i lipca 2009r.Pamiętam rozmowę z gościem właśnie z Grudziądza był tam od BożegoCiała a ja od pierwszego dnia wakacji(było załamanie pogody)Może tylko zbieg okoliczności
JAREK75 napisał(a):Witam,
Panie i Panowie już w wakacje poszukiwałem i dalej szukam osoby która tam jedzie bądź jest.
Chodzi o to, że przed 2 laty byłem w apartamencie do którego chce wrócić. Niestety najemca się nie ogłasza i tu jest pies pogrzebany.
POMOCY !!!!
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne