Witajcie,
poszukuje tanich kampingów na Krk, Cres lub Lośinj. Zależy mi na fajnym klimacie, przyzwoitych warunkach sanitarnych i małej ilości ludzi. Możecie coś polecić???
Pozdrawiam
Sebastian
buri napisał(a):Witajcie,
poszukuje tanich kampingów na Krk, Cres lub Lośinj. Zależy mi na fajnym klimacie, przyzwoitych warunkach sanitarnych i małej ilości ludzi. Możecie coś polecić???
Pozdrawiam
Sebastian
tomekm67 napisał(a):Kemping Skrila na wyspie Krk
http://www.chorwacja.croatia4u.org/info ... Skrila.htm
tissaya napisał(a):uwielbiam ten camping - mowa o Skrilla - w sumie od prawie 10 lat co roku lub co dwa tam jestem.
Camp się bardzo rozrosl, ale ma bardzo duzo udogodnien.
Jesli chodzi o miejsce pod namiot- wszystkie sa pod drzewami - nie ma wydzielonych parcel - wiec gdzie sie wybierze.. tam jestes.
Wiekszosc niezacienionych miejsc zajmuja campery, lub domki ktore sa uz tam na stale.
Chetnie udziele dodatkowego info
Natomiast przychyle sie do glownego topic'u postu - szukam fajnego , ustronnego w miare, campingu na Cres/Mali Losinj - o ile w ogole takowe istnieje.
Z gory dziekuje za info
tomekm67 napisał(a):Skoro tak, to... Skrila welcome to.
Nie wiem jaki standard sanitariatów, a zdjecie które wstawiłem jest jedymym jakie posiadam z tego kampu.
buri napisał(a):tomekm67 napisał(a):Skoro tak, to... Skrila welcome to.
Nie wiem jaki standard sanitariatów, a zdjecie które wstawiłem jest jedymym jakie posiadam z tego kampu.
A właśnie jak tam jest z plażą, raczej na sardynki, czy znajdzie się spokojne miejsce do odpoczynku i kąpieli z psem .