napisał(a) Mikromir » 21.11.2015 19:13
Leniwiec1982 napisał(a): Zawsze na forach rozśmiesza mnie ton osób które mają wiedzę w jakiejś materii - wyśmiać niewiedzę pytającego, sprowadzić go do roli totalnego głupka (może coś sobie chcą zrekompensować??).
Może niedowidzę, ale nie zauważyłam tego w tym wątku.
Wręcz przeciwnie - kilka osób udzieliło Ci konkretnych odpowiedzi, dostałeś PW także z konkretem.
Może zamiast się tak długo żalić i robić z siebie ofiarę wyimaginowanych pomyj, należałoby użyć raczej jednego słowa na d.
Proszę nie piszcie że trzeba najpierw korzystać z wyszukiwarki bo każdy kto z takowej kiedyś korzystał wie że nie jest łatwo znaleźć żądaną odpowiedz w nieprzebranym gąszczu stron.
Byłam na wakacjach w Chorwacji 5 razy, za każdym razem w innym miejscu, co wymagało dowiadywania się wielu nowych rzeczy - zawsze przed wyjazdem korzystałam najpierw z wyszukiwarki. Prawie wszystkie potrzebne mi informacje znalazłam w ten sposób, a o to czego nie znalazłam pytałam w konkretnych wątkach związanych z tematem / miejscem. Zawsze wyczerpujące odpowiedzi otrzymywałam i niczego na mnie nie wylano. Nie zgadzam się więc z Twoim stwierdzeniem.
Więc ponawiam wcześniej zadane pytanie zakładając oczywiście bufor przy cenie i miejscu od plaży. Pozdrawiam wszystkich
Rozumiem, że priorytetem jest cena i odległość od plaży do 300m, ale już nie basen?