tomag napisał(a):witam wybieram się w przyszłym roku do chorwacji z dziećmi i szukam fajnego campingu z plażą piaszczystą jak ktoś zna jakiś fajny camping to proszę o namiary ( mail, stronę www)
tomag napisał(a):witam wybieram się w przyszłym roku do chorwacji z dziećmi i szukam fajnego campingu z plażą piaszczystą jak ktoś zna jakiś fajny camping to proszę o namiary ( mail, stronę www)
Rysio napisał(a):Odnośnie piasku to dopiszę tegoroczne doświadczenie. Po kilku dniach spędzonych w Zivogosce na plaży żwirowo - kamienistej pojechaliśmy do wodospadów Kravica. Mała wlazła do wody, chwilę się potaplała i stwierdziła że wkurza ją ten piasek bo do butów i majtek jej wchodzi I to by chyba było na tyle o myśleniu przeze mnie nad urlopem w Bułgarii
Lider16 napisał(a):Camping przy plaży piaszczystej widziałem w Loparze na wyspie Rab (camp "San Marino"). Jest on położony przy samej "Rajskiej Plaży".
KasiaAD napisał(a):Witam!
Teraz już ze spokojnym sumieniem polecam HV ZATON koło Zadaru. Wróciliśmy i jestem pewna, że jeśli w przyszłości znów będzie Chorwacja to bardzo prawdopodobny jest pobyt w Zatonie.
Kemping bardzo fajny, zadbany, pełen atrakcji dla dzieci - dla dorosłych również. Plaża piaskowa, w dzień odbywają się animacje na scenie na plaży -więc nie wieje nudą:) Dzieci mają zajęcie,a my w tym czasie chwilkę relaksu;)
Wielki plus- długo płytka woda.
Bliziutko Nin z piękną i znacznie cichszą plażą- pozbawiona wygód ale urokliwa.
Najważniejsze co mi utkwiło to świetne zorganizowanie ośrodka - obsługa pomocna, idealnie czyste sanitariaty, miejsce do grillowania - oczywiście ze spraw organizacyjnych:) Bo innych doznań cała masa.........