A to co za tłumek?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Plumek
*****maja****** napisał(a):Witam ponownie!!!! No wiecie....byłam już w Chorwacji nie raz. Ostatnio byliśmy i Vodicach i doskonale wiem co to znaczy ścisk na plaży, ale nam to nie przeszkadza. Poza tym mamy już mniejwiecej upatrzone apartamenty bardzo blisko plaży, więc wystarczy ze ktoś rano wczesniej wstanie i pójdzie rozłożyć karimaty na plaży i miejsce bedziemy mieli gwarantowane Tak robi bardzo dużo osób. Chcemy jechać do takiej duzej miejscowosci też z tego powodu ze na pewno po 2 dniach sie nam ona nie znudzi.... No zobaczymy jak będzie. Jeżeli sie nam nie spodoba to za rok pojedziemy gdziej indziej...do jakiegos mniejszego miasteczka Przecież wszystko warto sprawdzic. A my też do osób szukajacych spokoju i odpoczynku nie należymy
*****maja****** napisał(a): A my też do osób szukajacych spokoju i odpoczynku nie należymy
*****maja****** napisał(a):Dzięki za posty!!! Co do rodziców i reszty rodzinki to prawda są tacy jak mówisz, ale ja również Aha i Tobie Januszu bądź panie Januszu bardzo dziekuję za ciekawy link!