Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuję apartamentów w Makarskiej!!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 27.01.2006 08:35

Hm.. W Makarskiej jest jak w 12.000 mieście. Niektórzy, jak przyzwyczajeni, mogą spać i przy głównej ulicy. Novi Vinodolski jest duuuużo mniejsze od Makarskiej... Ja na wypoczynek z miast uciekam. Najlepsze plaże są za hotelem Rivijera. W Meteorze jest bardzo populrny night club, więc i towarzystwo raczej mocno w typie macho ;)

Ponadto widzę, że tu raczej nie ma miłośników Makarskiej - w sensie wypoczynku...

Mogę polecić Ci biuro podróży w Polsce, które sprzedaje apartamenty w Makarskiej, ale jakieś 800 metrów od plaży.

Plumek
*****maja******
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *****maja****** » 27.01.2006 12:07

Mam już na oku pare kwater znajdujących się na ulicy Maslinarskiej i Petra Kresimira IV. Są to ulice w okolicach Hoteli Meteor Dalmacija i Rivijera. Więc myślę, że to dobre i w miare ciche miejsce. Najważniejsze, ze nie przy głownych ulicach tak jak Ante Staracevica.
*****maja******
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *****maja****** » 27.01.2006 14:29

No co jest???? Czemu nikt nie pisze...???? :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol: Ja cały czas czekam! Piszcie mi coś o Makarskiej...cokolwiek... Zebym miała co poczytać i sobie troche powyobrażać, bo na stronach internetowych nic takiego zabardzo niema. I przede wszystkim w dalszym ciągu liczę na namiary na apartamenty :) :) :)

!!! HeJkA !!!
qqryq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qqryq » 27.01.2006 15:34

To ja zwięźle: Jak w balet to miejsce akurat. Własnie z imprezami kojarzy mi sie Makarska, no może jeszcze z niesamowitym tłokiem na plażach :D
*****maja******
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *****maja****** » 27.01.2006 15:43

Dzięki!!!! Piszcie dalej :D :D :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 27.01.2006 22:19

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.01.2006 16:19

Maja,
to co napiszę nie jest tutaj mile widziane :? , ale czasami nie ma innego wyjścia...wpisz w wyszukiwarkę CRO słowo "Makarska" i poczytaj. Znajdziesz tam sporo opinii.
*****maja******
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *****maja****** » 29.01.2006 18:08

Nie jestem taka głupia! pierwsze co zrobiłam na tym forum to przeczytałam całe archiwum dotyczące makarskiej! po prostu liczne na jakieś inne informacje, których nikt nie zawarł tu wcześniej....i tyle.... Po co się od razu tak denerwować.... :? :? :?
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 29.01.2006 18:15

*****maja****** napisał(a):Nie jestem taka głupia! pierwsze co zrobiłam na tym forum to przeczytałam całe archiwum dotyczące makarskiej! po prostu liczne na jakieś inne informacje, których nikt nie zawarł tu wcześniej....i tyle.... Po co się od razu tak denerwować.... :? :? :?

To znaczy jakie? Bo na większośc pytań właśnie w archiwum znajdziesz odpwiedzi.
Zadaj konkretne pytania, na które można odpowiedzieć TAK albo NIE :)

Skoro do tej pory nikt nie potrafi podać Ci namiarów apartamentów, które by Ci odpowiadały - to widocznie nikt z tutaj zgromadzonych nie korzystał z noclegów w Makarskiej. To wcale nie jest dziwne.
Poszukaj w necie - są inne fora na temat Chorwacji - może tam zaradzą Twoim problemom...

Plumek
*****maja******
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *****maja****** » 29.01.2006 19:23

Dobrze już dobrze..... Moze rzeczywiście jestem zbyt natarczywa i niezbyt konkretna. To wszystko dlatego ze sama nie wiem co bym chciała wedzieć.... Ale jak już wkoncu sprecyzuje jakoś swoje zapytania do was to dopiero wtedy napisze :D :D :D obiecuję! Ale jak już to powtarzałam wcześniej od nikogo przecież nie wymagam odpisywania na moje niesprecyzowane zapytania...

Ale w sumie to już za bardzo nie wiem, bo niektórzy piszą że makarska to miejscowość nie nadająca sie do wypoczynku itp, ale ogólnie piszą ,że jest spoko. To nie wiem jak mam to rozumieć. Jade tam z rodzinką, a wiec i ze starszymi i z młodszymi. Szukamy apartamentów tak bardziej na uboczu z dala od centrum, więc chyba tam jest w miare spokojnie i można odpocząć?? Bardzo ważne jest by były dyskoteki, jakieś imprezy itp. Dlatego wybraliśmy tą miejscowość, bo z tego co wywnioskowałam nie można się tam nudzić. Wiadomo jest to duze miasto, ale chyba jest czysto, prowda??? A wieczorem w centrum da się przecisnąć między tłumami???

No...aktualne moje zapytania są chyba bardziej sprecywane... :D :D :D

Maja
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 29.01.2006 23:58

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
qqryq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qqryq » 30.01.2006 09:42

*****maja****** napisał(a):Ale w sumie to już za bardzo nie wiem, bo niektórzy piszą że makarska to miejscowość nie nadająca sie do wypoczynku itp, ale ogólnie piszą ,że jest spoko. To nie wiem jak mam to rozumieć. Jade tam z rodzinką, a wiec i ze starszymi i z młodszymi. Szukamy apartamentów tak bardziej na uboczu z dala od centrum, więc chyba tam jest w miare spokojnie i można odpocząć?? Bardzo ważne jest by były dyskoteki, jakieś imprezy itp. Dlatego wybraliśmy tą miejscowość, bo z tego co wywnioskowałam nie można się tam nudzić. Wiadomo jest to duze miasto, ale chyba jest czysto, prowda??? A wieczorem w centrum da się przecisnąć między tłumami???

No jak sprecyzowane to postaram się odpowiedzięc ;)

Miejscowość o tyle nie nadaje się do wypoczynku bo jest głośna, dużo ludzi, na plaży ścisk niesamowity, w kawiarenkach przy promenadzie wieczorem 'bitwa' o miejsce (tak ja i na plaży miejskiej o ile można tak to nazwać). Dyskoteki są a i owszem, ale nie przychodź zbyt wcześnie bo imprezy zaczynają się tak około 1 w nocy i trwają do rana. Generalnie można zauważyć taka prawidłowość, że do godziny 22-23 spacerują ludzie w wieku ... hmm... średnim z rodzinami, jakieś malżeństwa, a dopiero później 'miasto' opanowywane jest przez imprezowiczów.

A to czy bedziesz na uboczu czy w centrum nie ma jakiegoś specjalnego wpływu na jakość wypoczynku.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.01.2006 16:35

Maju - daj to przeczytać Rodzicom, bo to Oni decydują i płacą za wakacje :!: :!: :!: :!:
*****maja******
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *****maja****** » 30.01.2006 16:58

Hehe :lol: :lol: :lol: Rodzice są ze wszystkim na bierząco. Cały czas ich informuje o ciekawych waszych odpowiedziach.

Hmm....co bym jeszcze chciała wiedzieć...??? No narazie to chyba nic szczególnego.. Więc dzięki za ostatnie wpisy.. PaPa..
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 30.01.2006 17:25

A więc miłego odpoczynku w Makarskiej.
:papa: :papa: :papa:
Ps. na bierząco = na bieżąco
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - warto skorzystać :la:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Poszukuję apartamentów w Makarskiej!!!! - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone