Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poszukuję apartamentów w Makarskiej!!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
qqryq
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) qqryq » 24.01.2006 11:13

Jak klikniesz tutaj: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link najedź w pasku na 'Media' i wejdź w 'Town map'. Mozesz sobie zassać na twardy dysk mapę miasta jak i zdjecie z 'lotu ptaka' z zaznaczonymi ulicami. Pozdrawiam.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 24.01.2006 17:37

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
A podobno pszczółki są pracowite :wink:
Za mało dokładnie przegladałas podane strony bo tam było.
*****maja******
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *****maja****** » 25.01.2006 13:16

Prosze również o namiary na domy lub mieszkania wypoczynkowe/wakacyjne w Makarskiej, bo jedzie nas tam ok 15 osób więc to byłoby chyba nawet lepsze niż apartamenty... :)
f-cia
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) f-cia » 25.01.2006 18:39

Dziewczyno, trochę własnej inicjatywy... nikt nie będzie szukał za Ciebie... jeśli chcesz mieć wszystko podane na tacy, to może lepiej iść do biura podróży...
paolo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) paolo » 25.01.2006 19:32

F-cia ma racje. Moja rada jest taka - jechac w ciemno i targowac sie.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 25.01.2006 19:41

maju "pszczólko" - to już mój ostani link ... nie mam już siły
i zamieniam się w tym temacie w "trutnia" :wink:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
*****maja******
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *****maja****** » 25.01.2006 20:34

Wy myślice ze ja nic nie robie tylko na was żeruje!!!???? Ojjjjj....to sie mylicie!!! Przy komputerze spedzam dziennie dobre 6h i przez cały ten czas szukam tych apartamentów. Przejrzałam już mnóstwo stron i w dalszym ciagu nie moge znaleźć nic odpowiedzniego a jak juz cos najde to sie okazuje ze jest już zajęte.....Dlatego zwracam sie do was z prosbami o pomoc, bo moze wy znacie jakąś strone na której jakimś dziwnym trafem nie byłam i przede wszystkim przecież nie karze wam odpisywać...robicie to z własnej nieprzymuszonej woli.... Więc nie mowcie mi ze nie wykazuje żadnej inicjatywy!!!! No..to tyle chciałam powiedzieć. Teraz to już od was zależy czy mi w dalszym ciągu bedziecie pomagac jakby co... :)
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 25.01.2006 22:00

Hehehe - jedźcie na kemping wobec tego, skoro nie możecie się zdecydować - 15 osób - to całkiem spora grupa - nie wszyscy właściciele chcą mieć taką grupę u siebie w domu, bo w razie czego - trudno sobie z nią poradzić. Zwłaszcza z młodzieżą. Boją się o wypoczynek reszty gości - zawsze nad grupą trudniej zapanować, a może ona zdominować kwaterę swoim zachowaniem...
Albo naprawdę szukacie czegoś, co nie istnieje... w Internecie.

Plumek
*****maja******
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *****maja****** » 26.01.2006 00:58

Nie nie nie.....! To nie jest grupa młodziezy. To są normalne rodziny z dziećmi. To znaczy będzie 2 dzieci, ja(15lat) i dorośli. A w sumie to już znależliśmy nawet fajną kwatere, ale wiadomo liczymy jeszcze na coś innego...zawsze warto mieć coś w zapasie, prawda???
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 26.01.2006 10:17

A może zamiast szukąc jednej dużej kwatery (domu) lepiej na miejscu rozejżeć się za kilkoma mniejszymi kwaterami?? Często jest tak że dany właściciel wynajmuje np 2-3 kwatery 3-5 osobowe. I na pewno wyjdzie was to taniej jak się domówicie że bieżecie wszystkie kwaterki na np 2 tyg.
Proponuje zmienić parametry wyszukiwania.

Pozdravki
*****maja******
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *****maja****** » 26.01.2006 17:21

Oj nie...tak to moze nie wypalić. Moi starzy wolą mieć pewność, że jadą i mają wszystko dopiete na ostatni guzik a nie potem na miaejscu sie martwić o spanie....Dlatego też szukamy już teraz a nie później kiedy bedzie już wszystko najlepsze pozajmowane...Poza tym my wcale nie szukamy jednego duzego domu. Juz wczesniej pisałam ze mogą to być apartamenty w róznych budynkach tyle że w miare blisko siebie i blisko od plazy.. Chodzi po prostu o to ze jest nas ok 15osób i chcemy mieć wszystko zalatwione jak najszybciej...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.01.2006 21:07

Maja :!: :!: , ja to bym Cię chętnie adoptował na jakiś czas.....kurna żeby mój młody tak się martwił o starszych jak Ty ....ło matko -złoto nie dziewczyna :wink: :lol: :lol: :lol:
Pozdravki
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 26.01.2006 21:55

slapol napisał(a):Maja :!: :!: , ja to bym Cię chętnie adoptował na jakiś czas.....kurna żeby mój młody tak się martwił o starszych jak Ty ....ło matko -złoto nie dziewczyna :wink: :lol: :lol: :lol:
Pozdravki

Proszę mi z ula nie wybierać pszczółek :wink: :lol:
Truteń Janusz.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.01.2006 22:10

Janusz....pszczółki mogą być nieletnie...więc nie obiecuj sobie zbyt wiele... :wink: :lol: :lol: :lol:...ale to budujące, że dziewczyna stara się zorganizować wypoczynek dla tylu osób i fajnie jest jej pomóc...no i w końcu taką atmosferę miło jest widzieć na forum :lol: :lol:
Walcz Maja, walcz :!: :!: :lol:
Pozdravki
*****maja******
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) *****maja****** » 26.01.2006 22:44

Dzięki dzięki!!!! Ja się nie poddaje!!! :D :D :D I nadal licze na wasze propozycje..... Poświeciłam na to wszystko całe ferie i w dalszym ciągu szukam. A czy to prawda, ze w okolicach Hotelu Meteor i Dalnacja są najlepsze plaze?? Aha i czy woda jest tam czysta?? Duzo ciekawych kwater jest przy głownych ulicach...niestety 2 lata temu mieszkaliśmy w Novi Vinodolski koło głównej ulicy i to było nie do zniesienia!!! A moze w makarskiej da się spać przy głównej ulicy?? Napiszcie mi coś na ten temat...i na inny dotyczący makarskiej też :D :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Poszukuję apartamentów w Makarskiej!!!! - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone