Witam,
niedawno okazało się że, mam możliwość wyjazdu w sierpniu na Chorwację z przyczepą kempingową.
Podczas poszukiwań kempingów natknąłem się na to forum i pomyslałem że może ktoś z Was mógłby doradzić mi w tej sprawie.
Otóż to nie będzie mój pierwszy wyjazd na Chorwację, przez ostatnie 2 lata zatrzymaliśmy się na Kempingu "Dole" w Živogošće. W tym roku chciałbym spróbować czegoś innego.
W kempingu Dole głównym plusem chyba było to iż mieliśmy parcelę zaraz przy morzu, pewnie z 5 metrów, metrowy murek, plaża no i woda.
Natomiast wielkim minusem była czystość sanitariatów, a właściwie jej brak, no i także ich odległość... do najbliższej toalety z plaży trzeba było przejść przez pół kurortu.
Poszukuje kempingu w którym byłaby możliwość wykupienia parceli zaraz przy plaży, bez żadnej drogi oddzielającej.
ważne jest też żeby plaża była kamienista albo piaszczysta (nie żadne betony, skarpy itp.), no i oczywiście fajnie by było gdyby sanitariaty znajdowały się w niedużej odległości od parceli i były dosyć czyste
dodatkowe atrakcje miło widziane, rejon nie gra roli, ważne żeby było ciepło
Pozdrawiam!