ciasto napisał(a):Witam
Wyjeżdżam 01.07.2011 z Rzeszowa. Też jadę pierwszy raz z żoną i córką 7lat. Stresa nie mam bo jadę na nawigacji. Jak byście się chcieli przyłączyć to możemy się skontaktować.
zalech371 napisał(a):ciasto napisał(a):Witam
Wyjeżdżam 01.07.2011 z Rzeszowa. Też jadę pierwszy raz z żoną i córką 7lat. Stresa nie mam bo jadę na nawigacji. Jak byście się chcieli przyłączyć to możemy się skontaktować.
Witam,
My jedziemy 1.07 z samego rana (po raz pierwszy) z Polski Centralnej, przez Chyżne, Budapeszt, nocleg u Pani Teresy w Kőröshegy nad Balatonem, potem już prosto do Tucepi (wszystko mamy zarezerwowane- z trójką dzieci 6/9/14lat - tak lepiej), ale jeśli będziecie jechać tą trasą to będzie nam miło ( w grupie raźniej).
Pozdrawiam,
jaro07 napisał(a):Witam, my wyjeżdżamy 1.07 ok. godz. 18-19 z Częstochowy, jedziemy do Rogoźnicy trasą Czechy-Austria-Słowenia-Chorwacja. trasę zamierzamy pokonać jednym ciągiem z przerwami tylko na doładowanie LPG. pzdr.
kokos0 napisał(a):My jedziemy 02.07 godzina 17:00 z Piekar Śląskich przez Słowacja, Węgry i Chorwacja cel Rogożnica. Jedne autko 2+1, jak coś to pisać adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dorusia napisał(a):jaro07 napisał(a):Witam, my wyjeżdżamy 1.07 ok. godz. 18-19 z Częstochowy, jedziemy do Rogoźnicy trasą Czechy-Austria-Słowenia-Chorwacja. trasę zamierzamy pokonać jednym ciągiem z przerwami tylko na doładowanie LPG. pzdr.
My też do Rogoźnicy, ale dzień później, gdzie będziecie mieszkać????My na wyspie ul Hrvatske Mornarice.,.......................
Do zobaczenia
dorusia napisał(a):kokos0 napisał(a):My jedziemy 02.07 godzina 17:00 z Piekar Śląskich przez Słowacja, Węgry i Chorwacja cel Rogożnica. Jedne autko 2+1, jak coś to pisać adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
DO zobaczenia w Rogoźnicy, może jakieś piwko wspólne??Gdzie jedziecie my jak wyżej napisałam
tomekv1 napisał(a):zalech371 napisał(a):ciasto napisał(a):Witam
Witam,
My jedziemy 1.07 z samego rana (po raz pierwszy) z Polski Centralnej, przez Chyżne, Budapeszt, nocleg u Pani Teresy w Kőröshegy nad Balatonem, potem już prosto do Tucepi (wszystko mamy zarezerwowane- z trójką dzieci 6/9/14lat - tak lepiej), ale jeśli będziecie jechać tą trasą to będzie nam miło ( w grupie raźniej).
Pozdrawiam,
Ja wyjeżdżam 1.07, ze Stalowej Woli ok.15 tej. Moze ktoś polecić jakiś nocleg w okolicach Balatonu?
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi