Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Posłuchajmy dziś wieczorem chorwackich piosenek

Wszystkie rozmowy na tematy turystyczne nie związane z wcześniejszymi działami mogą trafiać tutaj. Zachowanie się naszych rodaków za granicą, wybór kraju wakacyjnego wyjazdu, czy korzystać z biur podróży.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Waldemar Knapiński
Croentuzjasta
posłuchajmy...

Postnapisał(a) Waldemar Knapiński » 25.10.2002 13:39

:D A hoj z tratwy Waldek - ok.dzięki za rady na rilu jest b.dobrze.Vaald serdeczne dzieki za już prosze o jeszcze.Pozdrav.Waldek
Vaald
Globtroter
Piątek 21.00-24.00

Postnapisał(a) Vaald » 25.10.2002 20:29

Zapraszam do wspólnego słuchania.Dziś na początek trochę Coloni,ET i podobnych, lekkich rytmów ale po 22-giej lekko zwolnimy.Potem Yugoton-kilka utworów po polsku i ich orginalne wersje.Przed pólnocą moja lista Top 10, a na koniec z nowej płyty Sunshine (najbliżej chyba do hip-hopu) kilka naprawdę ciekawych utworów.
Pozdrav dla bybusa,Waldka,Janko i hmmm.... Chorwacji :D
Janko
Globtroter

Postnapisał(a) Janko » 26.10.2002 10:35

Dziekuje za pozdrowienia, niestety znowu sie dzis nie zalapalem , zeby posluchac, caly dzien nie usiadlem przy komputerzem. Moze nastepnym razem.

Pozdrawiam
Vaald
Globtroter

Postnapisał(a) Vaald » 27.10.2002 07:34

Start
Stach

Postnapisał(a) Stach » 27.10.2002 09:03

Vaald napisał(a):Start

Nie znam się na muzyce Chorwackiej (jeśli to muzyka HR, bo na forum zdaje się nawet Leon i inni mają czasem wątpliwości czy to nie serbska :twisted: albo inna jugolska :twisted: ) i nie jestem jej wielbicielem, ale informuję, że słucham Cię i jakość dźwięku jest średnia. Nie zrywa sygnału, ale odbieram jakby lekko przesterowane (głośniejsze dźwięki trzeszczą). W tej chwili "leci" Balasevic i Vuco (nawet przyjemne dla ucha :D ).
Pozdrawiam,
Stach
Vaald
Globtroter

Postnapisał(a) Vaald » 27.10.2002 09:22

Witam.Dzis obnizyłem do 32/22/mono ale widzę że jakośc spadła(dzięki za info),teraz podniosłem do 40.Jeśli się poprawi proszę o jakis znak.Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 27.10.2002 09:54 przez Vaald, łącznie edytowano 1 raz
Stach

Postnapisał(a) Stach » 27.10.2002 09:53

Nie, niestety nie Wiedeń :cry: . Jestem bliżej niż myślisz - Kraków. Jakość się wyraźnie poprawiła, jest super, szkoda, że mono. Sorry, muszę się już wyłączyć (wyjeżdźam na parę dni i nie będę mógł korzystać z żadnego komputera). Prośba do Ciebie: informuj w przyszłości o nadawaniu z większym wyprzedzeniem. Widzę z wypowiedzi na forum, że niektórzy się nie załapali, bo nie zdążyli przeczytać.

Vaald, brawo za pomysł :!: :!: :!: Wreszcie coś sensownego na tym forum od dłuższego czasu.

Pozdrawiam,
:D Stach
bybus
Croentuzjasta

Postnapisał(a) bybus » 27.10.2002 14:40

Vaald napisał(a):Start

13.42 lullaby.....
dzieki :D
VAALD GDZIE KANDYDUJESZ BO MUSZE ODDAC GL0S !!!!
Vaald
Globtroter

Postnapisał(a) Vaald » 27.10.2002 14:43

No wiedziałem że jesteś po drugiej stronie i pamiętałem że to lubisz :lol:
Vaald
Globtroter

Postnapisał(a) Vaald » 27.10.2002 19:58

Stop.Po 12 godzinach powoli kończą mi się utwory :lol: .Dziękuję wszystkim słuchaczom.
Vaald
Globtroter
Thompson-koncert

Postnapisał(a) Vaald » 13.11.2002 17:11

W sobotę 9-tego odbył się we Frankfurcie koncert Marko Perkovica Thompsona.Nie mogłem tam być :cry: więc będzie koncert prywatny.Sobota godz.19.30 (jak we Frankfurcie),a jako support wystąpi Dalmatino.Gdyby ktoś chciał w tym czasie pogawędzić o chorwackiej muzyce, będę na czacie.A w piątek od 20-tej coś tam będzie grało,jeśli chcesz możesz zaglądnąć i posłuchać tego co ja (taki big brother :lol: )
bybus
Croentuzjasta
Re: Thompson-koncert

Postnapisał(a) bybus » 14.11.2002 01:11

Vaald napisał(a):W sobotę 9-tego odbył się we Frankfurcie koncert Marko Perkovica Thompsona.Nie mogłem tam być :cry: więc będzie koncert prywatny.Sobota godz.19.30 (jak we Frankfurcie),a jako support wystąpi Dalmatino.Gdyby ktoś chciał w tym czasie pogawędzić o chorwackiej muzyce, będę na czacie.A w piątek od 20-tej coś tam będzie grało,jeśli chcesz możesz zaglądnąć i posłuchać tego co ja (taki big brother :lol: )

8) 8) 8)
Vaald
Globtroter

Postnapisał(a) Vaald » 16.11.2002 09:36

Oto alternatywny sposób na wspólne słuchanie: kliknij tu http://62.179.28.111:8000 ,teraz możesz zobaczyć status radia,listę piosenek oraz oczywiście połączyć się (zakładka "listen") i posłuchać.Jeśli jednak widzisz "Nie można wyświetlić strony" to znaczy że nie jestem połączony.Pozdrawiam.
Amar
Globtroter
kiedy następna audycja

Postnapisał(a) Amar » 22.11.2002 16:30

Dopiero teraz zauważyłem ten wątek. Kiedy następna audycja? Bardzo chętnie posłucham...
Vaald
Globtroter

Postnapisał(a) Vaald » 06.12.2002 16:47

Za oknem jakieś resztki śniegu,zimno,wiatr.Dopadła mnie nostalgia,więc będę się leczył chorwackimi piosenkami,gdzieś tak do północy.Okienko otwarte,więc jeśli ktoś chce dołączyć....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Rozmowy o turystyce i nie tylko

Posłuchajmy dziś wieczorem chorwackich piosenek - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone
Jakie dane przetwarzamy i w jakim celu?

Serwis internetowy Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje pliki cookie i pokrewne technologie, które umożliwiają i ułatwiają Ci korzystanie z jego zasobów (np. utrzymują sesję użytkownika). Ponadto, pliki cookie mogą być założone i wraz z innymi metodami zbierania preferencji wykorzystywane przez naszych zaufanych partnerów w celu wyświetlenia Ci reklam spersonalizowanych oraz do celów statystycznych. Korzystając z serwisu wyrażasz jednocześnie zgodę na wykorzystanie plików cookie i treści spersonalizowane, możesz jednakże wyłączyć niektóre z plików cookies. Ewentualnie, możesz wyłączyć pliki cookie w opcjach swojej przeglądarki internetowej.

Jeśli masz u nas konto, możemy również przetwarzać wprowadzone przez Ciebie dane, które zostały zapisane w Twoim profilu (e-mail oraz nick użytkownika są niezbędne do posiadania konta, pozostałe dane są wprowadzane dobrowolnie). Nie musisz się jednak martwić, jakiekolwiek dane wprowadzone przez Ciebie do bazy cro.pl nie będą bez Twojej zgody przekazane innym podmiotom (poza sytuacjami, które są wymagane przez prawo) i służą jedynie do korzystania z serwisu cro.pl. Nie odsprzedamy więc Twojego e-maila ani innej zapisanej w profilu danej żadnemu zewnętrznemu podmiotowi. Szczegółowe informacje znajdziesz w polityce prywatności oraz Regulaminie.

akceptuję, przejdź do serwisu
ustawienia cookies