helen napisał(a):A co tu taka cisza nastała? Szukać musiałam mojej ulubionej relacji... zniknęła z pierwszej strony Wojtku dorzuć tych uroczych widoków.
helen napisał(a):A co tu taka cisza nastała?
kaszubskiexpress napisał(a):Ach jo
helen napisał(a):Bardzo docenię Wojtku Dziękuję... baw się dobrze, na Kretę lecisz z tego co czytałam? Pozostaje mi zazdrościć, bardzo miło tą wsypę wspominamy.
dangol napisał(a):Mam nadzieję, że pokażesz nam coś z tego kreteńskiego wypadu?
dangol napisał(a):Ciekawi mnie, ile miejsc mi znanych odwiedziłeś no i oczywiście chętnie zobaczyłabym również te, na które nam zabrakło czasu...
Franz napisał(a):helen napisał(a):A co tu taka cisza nastała? Szukać musiałam mojej ulubionej relacji... zniknęła z pierwszej strony Wojtku dorzuć tych uroczych widoków.
Ulegając sugestii, ze zbyt wiele wątków prowadzę jednocześnie, zdecydowałem się na eksperyment, pozwalając odejść w zapomnienie tym relacjom, w których nie widać zainteresowania.
Wprawdzie właśnie ożywiłaś zdychający wątek, ale że jutro wyjeżdżam, to nie wiem, czy uda mi się dziś jeszcze coś na szybko wrzucić.
Pozdrawiam,
Wojtek
slapol napisał(a):Madera, wątek którego odejścia w zapomnienie zaakceptować się nie da... ....moja była trochę cienka
Franz napisał(a):Co więcej - miniaturowe tarasy uprawne można odkryć nawet w ścianie klifu, dosyć wysoko zawieszone. Podobno farmerzy dostają się do nich za pomocą lin. Czy ta gra w ogóle warta jest świeczki?..
Powrót do Portugalia - Portugal