margaret-ka napisał(a):Gdzieś Ty Piotrze przepadł?
margaret-ka napisał(a): Obiad niedokończony, i relacja... Chciałam tak w całości przeczytać i odświeżyć wspomnienia...
tony montana napisał(a):Heeeej, nadrobiłem tę relację! Mnie też (jak część z czytających tę relację) moją Żona męczy już od jakiegoś czasu o Porto
tony montana napisał(a):Po zajawce widzę, że zawitaliście też do pięknej Lizbony, będzie się działo
woojtekg napisał(a):Czy jest szansa, że w ciągu dwóch tygodniu dojedziemy do Faro ?
woojtekg napisał(a):U nas z planów wielkiej 3 tygodniowych wakacji samochodem zrobił sie jedynie tygodniowy wypad samolotem na Algavre.
Planowana od kilku lat podróż już raczej nie dojdzie do skutku.
Za pierwszym razem Covid, za drugim putinowskie orki i niepewna sytuacja, teraz głównie zdrowie.
Są jednak czynniki, na które nie mamy wpływu i do których musimy się dostosować.
woojtekg napisał(a):Wstępny plan mam na ten tydzień mam ale poprawki, sugestie i korekty mile widziane.
Tydzień czasu to mało, a dobrze by było wycisnąć ile się da i przy okazji znaleźć też czas na odpoczynek.
Informacji w sieci niby mnóstwo ale sensownego forum nie znalazłem.
Beata W. napisał(a):Piotrze nadrobiłam i jadę dalej z Wami bo Portugalia u mnie wysoko w planach.
Koleżanka namawia na taką trasę w ferie ale trochę tydzień mi za mało. Z ciekawości ile byliście dni bo jakoś albo przeoczyłam albo nie było informacji?
Beata W. napisał(a):I biegnę szukać Twojej Turcji bo tam będę tam za 2 tygodnie
Powrót do Portugalia - Portugal