tony montana napisał(a):
Tak BTW - wielka szkoda Hieronimitów, bo to jeden z zabytków, który trzeba zobaczyć także od środka - także musicie wrócić
Trudno , jak mus , to mus
Lizbona samolotem na dni kilka i Hieronimitów odwiedzimy
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Po spacerze pod Łukiem Augusta i po Praça do Comércio ruszyliśmy w kierunku kolejnych atrakcji .
tony montana napisał(a):enie, że latem 2015 roku (matko to już 8 lat??) jej tam nie było
te kiero napisał(a):piotrf napisał(a):Po spacerze pod Łukiem Augusta i po Praça do Comércio ruszyliśmy w kierunku kolejnych atrakcji .
Tutaj mieliśmy pecha, jakaś impreza (koncert) i wszystkie parkingi, łącznie z drogami i nabrzeżem, były wypełnione po brzegi
Naroda max. Szkoda.
tony montana napisał(a):Tramwaj nr 28 zatłoczony potrafi być, ale raczej takimi zorganizowanymi wycieczkami. Jeździ dość często, jak i inne tramwaje, my w lipcu 2015 roku nigdy nie mieliśmy mega tłoku
Ja u Hieronimitów byłam a i tak muszę/chcę tam wrócićpiotrf napisał(a):tony montana napisał(a):
Tak BTW - wielka szkoda Hieronimitów, bo to jeden z zabytków, który trzeba zobaczyć także od środka - także musicie wrócić
Trudno , jak mus , to mus
Lizbona samolotem na dni kilka i Hieronimitów odwiedzimy
Pozdrawiam
Piotr
te kiero napisał(a):piotrf napisał(a):Po spacerze pod Łukiem Augusta i po Praça do Comércio ruszyliśmy w kierunku kolejnych atrakcji .
Tutaj mieliśmy pecha, jakaś impreza (koncert) i wszystkie parkingi, łącznie z drogami i nabrzeżem, były wypełnione po brzegi
Naroda max. Szkoda.
te kiero napisał(a):tony montana napisał(a):enie, że latem 2015 roku (matko to już 8 lat??) jej tam nie było
Mz była w 2018r., Może to z okazji tej imprezy.
marze_na napisał(a):tony montana napisał(a):Tramwaj nr 28 zatłoczony potrafi być, ale raczej takimi zorganizowanymi wycieczkami. Jeździ dość często, jak i inne tramwaje, my w lipcu 2015 roku nigdy nie mieliśmy mega tłoku
Ja natomiast pamiętam długaśnie kolejki, jakie ustawiały się do tramwaju 28 na Praça Martim Moniz .
mysza73 napisał(a):Ja u Hieronimitów byłam a i tak muszę/chcę tam wrócić
Tramwaje jak zawsze cudnie w tych uliczkach wyglądają
Powrót do Portugalia - Portugal