napisał(a) Tymona » 18.09.2010 11:04
Piotrek_B napisał(a): ja Ci zazdraszczam takiej pogody w wakacje
To może Ty nie zazdraszczaj tylko na wakacje tam pojedźcie
Ach, ja oczywiście nic nie mówię, że o tej wysokiej temperaturze mógłbyś zacząć bardziej szczegółowo opowiadać
Elizasz napisał(a):
Nawet nie masz pojęcia, jak Ci zazdroszczę tego przepięknego, boskiego wręcz widoku na bezkres oceanu!!!! To jest to, czego mimo niezwykłego piękna, brakuje mi w Chorwacji........
Ja tak sobie porównywałam Cro i Portugalię - to doszłam do wniosku, że w Cro można zrobić pożytek z Jadranu - kąpać się ile wlezie
, a w Portugalii - mają piękne plaże, nawet te najzwyklejsze ( bo tam, gdzie byliśmy, to była taka ich przeciętna plaża
)
plavac napisał(a):Takie same kładki są także w hiszpańskiej części zachodniego wybrzeża Atlantyku, a i na północy też , z tym że służą do wygodnego dojścia na plażę z parkingów usytuowanych wysoko ( i daleko od wody ) na wydmach.
Faktycznie - te też do tego służyły
plavac napisał(a): A co do "skwarków zdradliwych" - i wspomnianego powyżej ciepła dającego w 4 litery
- właśnie dlatego ruszyliśmy do Iberii w marcu.
Moja lepsza Połowa Pomarańczy nie przepada za skwarem.
Dobrze, że macie taka możliwość
(a jak dziecię ze szkoły trochę zdezerteruje, świat się nie zawali
chociaż oficjalnie - ja tego nie powiedziałam
)
plavac napisał(a):Pewnie o cieple jeszcze napiszesz i to nie raz
A to prawda
Piotrek_B napisał(a):Tymonka.....nie zabijesz za OT ? :P
a właśnie, że zabiję, zamorduję, uduszę i ukatrupię - za tego typu pytaniaaaaaaaa!!!!!!! Przeca ja po to spis treści robię, żeby o wiadomo której części niejakiej Maryny mogliśmy/ście pogadać
pozdrawiam