Bodzioch Marek napisał(a):
a zulik ma empetruche...
Co ma?
a niby dlaczego...?? to nie jest na cropie a kto powiedział że portret nie może być karykaturalny...?? że nie może być szerokim kątem robiony...?? przykład :rafał krasoń napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):Zulik robiony pozyczoną na chwile 85L/1.2; a Mariusz 35 na f 1.4arekwroc napisał(a):jakie to szkiełko? 35f1.4....85 f1,2 ?
No i na twarzy Mariusza wyszło silne przerysowanie perspektywy - za ciasny kadr na tę ogniskową, nawet po cropie .
PZDRV
Bodzioch Marek napisał(a):a niby dlaczego...?? to nie jest na cropie a kto powiedział że portret nie może być karykaturalny...?? że nie może być szerokim kątem robiony...?? przykład :rafał krasoń napisał(a):Bodzioch Marek napisał(a):Zulik robiony pozyczoną na chwile 85L/1.2; a Mariusz 35 na f 1.4arekwroc napisał(a):jakie to szkiełko? 35f1.4....85 f1,2 ?
No i na twarzy Mariusza wyszło silne przerysowanie perspektywy - za ciasny kadr na tę ogniskową, nawet po cropie .
PZDRV
zasady są po to by je łamać...
Bodzioch Marek napisał(a):kobieta, imho gdyby wzrok modelki poszedł w tą pustą przestrzeń to tak, ale to moje zdanie przekadrowałem bo mnie raziła ta pusta lewa str. -to tylko moje skromne zdanie i zauważam że zaczynam mieć swoje głupie maniery... a portrecik bardzo ładny... no i to jabłko i oko mają kusic..??