rafał krasoń napisał(a):to powiedzmy "portret" z wczorajszego koncertu Maćka Silskiego na rynku w Sandomierzu.
Z resztą zdjęć z tego koncertu zapraszam do wątku z imprezkami właśnie, bo mało nas "reporterów"
rafał krasoń napisał(a):to powiedzmy "portret" z wczorajszego koncertu Maćka Silskiego na rynku w Sandomierzu.
burebaruta napisał(a):rafał krasoń napisał(a):to powiedzmy "portret" z wczorajszego koncertu Maćka Silskiego na rynku w Sandomierzu.
Z resztą zdjęć z tego koncertu zapraszam do wątku z imprezkami właśnie, bo mało nas "reporterów"
JasioJasio napisał(a):Jak dla mnie to za dużo Szopa. Kwadratowych oczu jeszcze nei widziałem
Rysio napisał(a):Gdzie oczy poniosą i gdzie mi się spodoba. Nie mam obranego miejsca. Planuję dotrzeć i poszukać czegoś co mi wpadnie w oko Koniec sierpnia rządzi się swoimi prawami A tak generalnie to chodzi mi po głowie, żeby z Rijeki przeprawić się na Korculę, posiedzieć tydzień i potem przeprawić się na Peljesać też koło tygodnia a potem może CG na tydzień i jeszcze jakiś czas posiedzieć gdzieś w okolicach Senja i stamtąd powrót. Zobaczymy