Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Portrety

Rozmowy na tematy fotograficzne. Porady odnośnie techniki fotografowania, wyboru sprzętu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
burebaruta
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) burebaruta » 25.06.2007 09:51

rafał krasoń napisał(a):to powiedzmy "portret" z wczorajszego koncertu Maćka Silskiego na rynku w Sandomierzu.

Z resztą zdjęć z tego koncertu zapraszam do wątku z imprezkami właśnie, bo mało nas "reporterów" :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 25.06.2007 09:54

burebaruta napisał(a):
rafał krasoń napisał(a):to powiedzmy "portret" z wczorajszego koncertu Maćka Silskiego na rynku w Sandomierzu.

Z resztą zdjęć z tego koncertu zapraszam do wątku z imprezkami właśnie, bo mało nas "reporterów" :D

Czyli TU

Pozdrav :papa:
Rafał K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 25.06.2007 10:10

:wink:
burebaruta
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) burebaruta » 25.06.2007 11:57

Wrzucam moje ostatnie przeróbki:
Zdjęcia robione przez moją znajomą, obróbeczeczka w "fotoszopie" :) Podchodzą chyba pod portrety :D

Obrazek

Oryginał

Obrazek

Oryginal
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 28.06.2007 16:35

Jak dla mnie to za dużo Szopa. Kwadratowych oczu jeszcze nei widziałem :)
Rafał K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rafał K » 28.06.2007 16:42

to teraz coś bez grama korekty... no może z jednym małym gramikiem :wink:

Obrazek
burebaruta
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) burebaruta » 29.06.2007 13:33

JasioJasio napisał(a):Jak dla mnie to za dużo Szopa. Kwadratowych oczu jeszcze nei widziałem

Właśnie chodziło mi o taki efekt lalki, a bez szopa tego się nie załatwi ;)
Staram się wyjść poza schemat cykania rodziny i znajomych :D Ale czasem mi się wydaje, że mija się to z celem :? a przecież można inaczej.
No i to nie jest korekta tylko fotomanipulacja ;)
arekwroc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arekwroc » 03.07.2007 20:23

Dawno mnie tutaj nie było, dorzucę kilka portretów moich przyjaciół.....

1.
Obrazek

2.
Obrazek

3.
Obrazek

4.
Obrazek

5.
Obrazek

Pozdrav
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 04.07.2007 08:27

Arek ..... no WRESZCIE :!::!::!: mam nadzieję, że zawitasz na dłużej :D. Zdjęcia jak zawsze na wysokim poziomie, klimat jest świetny, lekko rozmyty, ale to tak jakby oznaczało niepewność ... niepewność co dalej :?: nowa droga - świetne :!:
Na pierwszym zdjęciu trochę dziwnie wyglądają te okna, jak dla mnie to powinien być tam mur bez okien. Ale tak czy siak najbardziej podoba mi się pierwsze i ostatnie :D.

Dzięki
Pozdrav :papa:
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 04.07.2007 10:18

Arek, jeśli wchodzimy już na ten stopień foto, to powinieneś ciut popracować nad dłońmi w 2 bo wyglądają mało estetyczne. Podniesienie kontrastu zbyt mocno wyciągnęło w tym miejscu szczegóły. Sesja na moje oko bardzo dobra. Gratuluję ;-)
arekwroc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) arekwroc » 07.07.2007 10:00

Panowie dzięki za cenne uwagi :D
Sezon na Cro.pl ruszył pełną parą więc będe częsciej tutaj zaglądał....

Leszek zdradzasz w tym sezonie Cro na rzecz Slonecznego Brzegu? :wink:

Rysio widzę że wybieramy sie w podobnym terminie na Peljesac 8)

Gdzie dokładnie?

Pozdrav
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 07.07.2007 16:50

Gdzie oczy poniosą i gdzie mi się spodoba. Nie mam obranego miejsca. Planuję dotrzeć i poszukać czegoś co mi wpadnie w oko :D Koniec sierpnia rządzi się swoimi prawami :wink: A tak generalnie to chodzi mi po głowie, żeby z Rijeki przeprawić się na Korculę, posiedzieć tydzień i potem przeprawić się na Peljesać też koło tygodnia a potem może CG na tydzień i jeszcze jakiś czas posiedzieć gdzieś w okolicach Senja i stamtąd powrót. Zobaczymy :wink:
JasioJasio
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) JasioJasio » 08.07.2007 06:12

Rysio napisał(a):Gdzie oczy poniosą i gdzie mi się spodoba. Nie mam obranego miejsca. Planuję dotrzeć i poszukać czegoś co mi wpadnie w oko :D Koniec sierpnia rządzi się swoimi prawami :wink: A tak generalnie to chodzi mi po głowie, żeby z Rijeki przeprawić się na Korculę, posiedzieć tydzień i potem przeprawić się na Peljesać też koło tygodnia a potem może CG na tydzień i jeszcze jakiś czas posiedzieć gdzieś w okolicach Senja i stamtąd powrót. Zobaczymy :wink:

Zazdroszczę ilości urlopu :)
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 08.07.2007 10:09

W robocie zapowiedziałem, że miesiąc mnie nie zobaczą. Ustawię wszystkim z działu, na pulpicie moje zdjęcie żeby nie zapomnieli jak wyglądam :wink:
martita
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martita » 09.07.2007 12:30

arekwroc no po prostu super! zdjęcia mają wspaniały klimat, świetny motyw z tą walizką, a panna młoda w zbożu - miodzio :wink:
może cię kiedyś wynajmę na własny ślub, będziesz robił za fotografa co? :lol:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do FotoCroClub - dyskusja

Portrety - strona 31
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone