napisał(a) Użytkownik usunięty » 19.09.2012 10:37
maadoox napisał(a):BeJur napisał(a):myslałam, że dobrze przeczytasz - to "cos niepokojącego się dzieje",,... czy tylko ja widzę tam dziwną poświatę??
a trawa co weszła w kadr - ta z prawej strony po prostu wyglada jakby piesek siku robił
Możliwe że może Ci jakiś pyłek na monitor wszedł, więc jest prawdopodobieństwo że tylko Ty to widzisz
.
Tak ma być i tak jest dobrze.
żeby było jasne, to tę trawę, albo nawet dwie to i ja widzę
co do poświaty, to też ją widzę:) może wklej maadoox to zdjęcie sote, znaczy bez własnej ingerencji. może się okazać, że cała Twoja żmudna robota nad tym zdjęciem tylko je psuje. i nad kompozycją to też byś się mógł na zimno zastanowić....jaki to portret jest? kogo? to po prostu zdjęcie dziewczyny z psem.
ile ty zdjęć w życiu zrobiłeś? te dwa co wkleiłeś na forum? pytam, bo tak samo jak przy pytaniu o obiektyw miałem przeczucie patrząc w kadr, że jakąś stałką to robiłeś, tak teraz mam przeczucie, że bardzo ojcowski stosunek do swoich zdjęć masz. a to ani zdrowe ani rozwojowe nie jest. a jak Ci obca osoba zwraca uwagę, na to co można poprawić to szanuj to, chyba, że lubisz żeby Ci wszyscy po palcu do dupy wchodzili. ale to też ani zdrowe ani rozwojowe nie jest.
tym miłym akcentem kończę, a jak Ci przejdzie wkurwienie na mnie to wklej następne zdjęcia:) najlepiej takie, żeby tylko kadr był do poprawy:)
pozdrav