Monte Christo napisał(a):Leszek ? ale co to Twoje zdjecie ma przedstawiac ?portret czapki i okularow ??czy ucha ? czy co?bo jakos do mnie nie przemawia.
Popatrz troche na malarzy moze ci troche to pomoze, bo widze ze masz z tym problem. Wg. mnie zdjecie bezwartosciowe. bo ani to mocnych punktow nie ma, ani buzia dziecka nie pokazana, ja tam widze tylko czapke i ucho i tyle. to ze taki grymas uchwyciles ?to ci chwala, ale to nie wszytsko.
To ze GO ladnie rozmyla twlo to tez nie wszytsko !
Rysio -kadr w kwadrat i ostrosc na oczy (bo ostra jest czapeczka).
hmn...to z Sony Taki szum, czy za wszelka cene probowales wyratowac ostrosc w PSie ?
Monte Christo napisał(a):Leszek ? ale co to Twoje zdjecie ma przedstawiac ?portret czapki i okularow ??czy ucha ? czy co?bo jakos do mnie nie przemawia.
Popatrz troche na malarzy moze ci troche to pomoze, bo widze ze masz z tym problem. Wg. mnie zdjecie bezwartosciowe. bo ani to mocnych punktow nie ma, ani buzia dziecka nie pokazana, ja tam widze tylko czapke i ucho i tyle. to ze taki grymas uchwyciles ?to ci chwala, ale to nie wszytsko.
To ze GO ladnie rozmyla twlo to tez nie wszytsko !
Rysio -kadr w kwadrat i ostrosc na oczy (bo ostra jest czapeczka).
hmn...to z Sony Taki szum, czy za wszelka cene probowales wyratowac ostrosc w PSie ?
Monte Christo napisał(a):Rysio -kadr w kwadrat i ostrosc na oczy (bo ostra jest czapeczka).
JacYamaha napisał(a):Rysio napisał(a):Podoba mi się, choć mam wrażenie, że trochę przeostrzone
Bardzo cienka granica-sam nie wiem-monitor?
Monte Christo napisał(a):Janusz nie mam polskich znakow ! sorry !
Monte Christo napisał(a):JacYamaha - ale pojechales po bandzie z unsharp mask
tak naprawde to dzial PORTRET ! W Twoim zdjeciu calkowicie drzewo pelni role dominujaca. 2 rzecz GO zrobila ci tu psikusa i przepalenia w tle odciagaja ludzkie oko od wlasciwego modelu tematu ! W tym przypadku Twojej (tu nie wiem nie wnikam). Popros ja niech troszke pokaze ci sie z profilu(tak 3/4) zauwaz ze ma wysokie czolo z tym uciekniesz jesli zrobisz zdjecie troszke wyzej niz jej oczy.
P.S. Co wy macie z Tymi ramkami ?
JacYamaha napisał(a):...
3. "...rzecz GO..." nie rozumiem tego-proszę jaśniej.
...