Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Porton Biondi w Rovinj

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Agusiak
Autostopowicz
Porton Biondi w Rovinj

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agusiak » 21.02.2010 20:45

Witam, chciałabym się wybrać w lipcu na Istrię i myślałam o camp Porton Biondi w Rovinj. Widziałam, że na forum wspominacie o zaniedbanych sanitariatach, ale są to informacje sprzed paru lat. Czy ktoś ma jakieś aktualne info o tym, co zastanę w sanitariatach w Porton Biondi? :D
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 21.02.2010 20:58

Hej, ja rozumiem, że ten temat jest z 2004 roku, ale przecież można było go odświerzyć i tam pytać, a nie zakładać nowy..
Może złapiesz użytkownika "Krystek", i on Ci pomoże.
http://cro.pl/forum/viewtopic.php?p=266027#266027
tą stronę zapewne znasz :)
Mam katalog z kilkona campami, ale niestety tego nie ma.
Pozdrawiam.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 21.02.2010 21:14

Jeśli chodzi o Rovinji to polecam z czystym sumieniem camping "Valdaliso".
Camping dzieli się na dwie części .....otwartą mocno na słonecznioną i drugą cześć zalesioną z dużą ilością cienia.
Sami wybraliśmy w zeszłym roku część zalesioną.
Camping jest niedrogi.
Za 10 dni we wrześniu , parcela , namiot, auto , 2 osoby i samochód zapłaciliśmy 190 Euro.
Camping czyściutki, sanitariaty pierwsza klasa i cichy oraz spokojny.
Do Rovinji za 30 kun od gęby od campingu co godzinę odpływa taxi wodna. :)
Obok campingu sklepik a przy głównej ulicy codziennie świeże pyszne pieczywo.

Polecam :)

Taki piękny widoczek z campingu na Rovinji :

Obrazek

Przepiękna kamienisto żwirowa plaża :

Obrazek

I woda w Adriatyku ........po prostu cudo :D

Obrazek
inkam1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) inkam1 » 22.02.2010 19:28

Byłam we wrześniu 2009 r. na kempingu Porton Biondi. Duża ilości sanitariatów; zdarzały się przytkane odpływy pod prysznicem, ale awarie były na bieżąco usuwane; czystość na 4. Niestety felerem był brak ciepłej wody :evil: pod koniec pobytu, mimo że początkowo nie było z tym problemu.
Na dalszych parcelach (wyżej położonych) nie słychać ulicy. Na wszystkich - dużo cienia.
Jednym słowem - pobyt na tym kempie to ruletka czyli najlepiej zobaczyć czy w danej chwili są odpowiadające naszym życzeniom parcele i jak w tym momencie wygląda sprawa łazienek i ciepłej wody.
jurekk
Globtroter
Porton Biondi

Nieprzeczytany postnapisał(a) jurekk » 02.03.2010 11:33

Camp. Porton Biondi ma 1 b. ważną zaletę-zaledwie 700m.od centrum
przepięknego Rovinja!
Warunki pobytowo-sanitarne oceniam na 4./2006r./
Myślę jednak że nie to jest tam najważniejsze;
dla mnie to właśnie położenie na pięknym zboczu,widok na morze,
wspaniały widok na miasto z 57-metrową wieżą katedry
św. Eufemii/szczególnie w nocy/,
kilka "kroków" do czynnego codziennie i pełnego wspaniałych
owoców targowiska na placu Trg Valdibora,
no i do samej starówki, to są sprawy najważniejsze!
kejcik89
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kejcik89 » 09.07.2012 14:36

Odświeżam wątek :)

Czy którykolwiek z forumowiczów w ostatnim czasie odwiedził ten camping i mógłby "na świeżo" dać znać, czy warto czy lepiej szukać czegoś innego? :) Nie zależy mi na super warunkach, wystarczy cień i skrawek ładnej plaży ;)

Powrót do Kempingi

Porton Biondi w Rovinj
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone