madzia_ur napisał(a):No właśnie gdyby to był inny termin pewnie pojechalibyśmy w ciemno, ale mamy zamiar jechać 6 lipca i trochę się boję. Jeździliśmy w różne miejsca i nie to jak mieć już coś pewnego i nie martwić się po długiej podróży szukaniem pokoju. Jedziemy pierwszy raz do Chorwacji i na tym portalu właśnie jest mój "wymarzony" pokój. A to co pisał poprzednik to chyba pomyłka, bo oni nie mają hoteli w tej miejscowości pewnie chodziło o biuro Croatia z Rybnika, a to jest zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.
Plumek napisał(a):Bo to powinno być to:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - bez kropki na końcu i już jest ok...
pablo2222 napisał(a):Witam
Ja rezerwowałem apartament za pośrednictwem portal-croatia. Nie miałem żadnych problemów. Apartament zgodny ze zdjęciami i z opisem. Co do ceny to.... ja poszukałem tani apartament.
pablo2222 napisał(a):Nie masz kontaktu z właścicielem. Z voucherem meldujesz się na miejscu w określonym biurze turystycznym i tam dokonujesz wpłaty reszty pieniędzy, oraz formalności związane z meldunkiem. Po części "oficjalnej" zostajesz zaprowadzona do apartamentu.
madzia_ur napisał(a):pablo2222 napisał(a):Nie masz kontaktu z właścicielem. Z voucherem meldujesz się na miejscu w określonym biurze turystycznym i tam dokonujesz wpłaty reszty pieniędzy, oraz formalności związane z meldunkiem. Po części "oficjalnej" zostajesz zaprowadzona do apartamentu.
W jakim języku najszybciej się dogadać? Z tego co czytam to wszędzie włoski i niemiecki, a to akurat nie moje działki:( Nie było problemu w agencji z "kontaktem"?
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje