M.Smith napisał(a):Jacol8, to nie atak, tylko "subiektywne" odczucie tego co napisałeś, co do różnic, to nie kwestia pojedyńczych słów, tylko całości wypowiedzi. To co napisałeś na forum BG w całości brzmi jednak tak jakbyś żałował tego wyjazdu, bo właściwie poza tanim jedzeniem i piciem nic ci się nie podobało, a tu piszesz, że nie załujesz i to wydaje mi się sprzeczne.
M.Smith napisał(a):wtak, a jak własciwie wyglada sprawa czystości, czy faktycznie jest brudno ?
jacol8 napisał(a):Jacunio napisał(a):Jacol8 - mógłbyś dokładniej napisać którędy jechałeś? Planowałem pojechać znowu do Cro, na Hvar, ale może by do Bułgarii?...
PozdraV
J.
Na Hvar... hmm , ja tam też będę w tym roku
Co do trasy do BG to jechałem w tamtą stronę przez Czechy , Słowację , Węgry i Serbię (chęć jak najszybszego dotarcia autostradami na miejsce), a wracałem tak samo , z tym że nie przez Serbię lecz przez Rumunię (chęć zwiedzenia zamków w Karpatach). Jeśli jesteś zainteresowany podróżą do Bułgarii to w pełni popieram - każdy powinien pojechać sam podjąć decyzję gdzie chce spędzać przyszłe wakacje : w BG czy w Cro. Poniżej masz link do forum o BG , gdzie w pierwszym od góry poście opisuję swoje subiektywne wrażenia stamtąd.
http://www.bulgaricus.com/forum/viewtopic.php?id=1158
Wynik taki , że w tym roku wracam do Chorwacji (pomijając mały wypad w góry Durmitor w Montenegro). Jeśli nadal jesteś zainteresowany szczegółami trasy i noclegów po drodze do BG to zapraszam : pisz na mój adres e-mail :
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam , Jacek