Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

POREC-wróciłem służe pomocą

Miejsce na najczęstsze pytania i rady dla osób początkujących i zapoznających sie z realiami wyjazdu do HR. Jeśli jedziesz pierwszy raz, nie wiesz co zabrać, jaką trasę wybrać ... to tutaj szukaj pomocy.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
freju_m
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) freju_m » 15.08.2006 07:57

A tak poza tym to mam pytanko ?? Jaką jedziesz trasą ?? W sumie my pierwszy raz i boje się że się gdzieś zamotamy po
drodze :)
MattiM
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MattiM » 16.08.2006 08:28

Też jadę do Cro pierwszy raz i mam te same obawy, dlatego szukam towarzystwa, w kupie raźniej :lol: Jadę na Cieszyn, dalej Brno-Wiedeń-Graz-Klagenfurt-Ljbljana-Koper-Poreć. Myślę, że to optymalna traska, zresztą opracowana dzięki forumowiczom. Jedziemy na tydzień, wyjazd z Poreć planujemy na 02.09. Jak będzie fajnie, to następny wyjazd do Cro będzie na dłużej. Pozdrawiam.
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 16.08.2006 13:08

jestem przekonany że będzie następny raz a na jak długo to zależy od Ciebie

jeżeli chodzi o jazdę to bez obaw - ja przeważnie jeżdzę sam
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 30.09.2006 20:39

spoko miasteczko

bylismy 2 razy na kampie niedaleko Porecia
Poprzednia strona

Powrót do Chorwackie ABC

POREC-wróciłem służe pomocą - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone