Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poreć

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
browar_
Podróżnik
Poreć

Nieprzeczytany postnapisał(a) browar_ » 13.03.2007 16:35

Witam!
Mam pytanie był ktoś z was w Poreciu w hotelu GALEB lub DELFIN ??
Jak tak to co o tych hotelach i miejscowości sądzicie?? POZDRAWIAM
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.03.2007 18:16

browar_ napisał(a):Witam!
Mam pytanie był ktoś z was w Poreciu w hotelu GALEB lub DELFIN ??
Jak tak to co o tych hotelach i miejscowości sądzicie?? POZDRAWIAM

Byłem w hotelu Delfin (Galeb jest obok - ten sam standart) w 1998 roku. Moim zdaniem całkiem fajne miejsce. Nie wiem jak teraz ale kiedyś wszystkie posiłki podawane były w formie bufetu (bardzo dobra kuchnia). Na terenie hotelu jest basen odkryty (z morska wodą) - sezonie codziennie fajne imprezki przy muzyce na żywo w knajpce przy basenie. Plaza hotelowa tak jak praktycznie na całej Istrii czyli kamyki i beton. Ogólnie fajne miejsce tyle, że hotel leży w tzw Plava Laguna i do centrum Poreca troche daleko (5 km) i raczej trzeba jeździc samochodem bo brak jest jakiś pieszych tras do centrum a spacery po jezdni bez chodników, moim zdaniem nie sa atrakcją. Samo położenie geograficzne hotelu jest dobre do zwiadzania Istrii. Natomiast sam Porec to bardzo ładne miasteczko, jest gdzie pochodzic (generalnie takie jak wszystkie na półwyspie) Pozdrawiam :papa:
browar_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) browar_ » 14.03.2007 11:13

dziekuje za odpis jak piszesz wszystko jest okej oprócz dużej odległośći do centrum ,a według katalogu z pewnego biura piszą:
Hotel Delfin - 100 metrów do centrum
Hotel Galeb - 3 km do centrum
Co o tej odległosci sadzisz ?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.03.2007 11:25

browar_ napisał(a):dziekuje za odpis jak piszesz wszystko jest okej oprócz dużej odległośći do centrum ,a według katalogu z pewnego biura piszą:
Hotel Delfin - 100 metrów do centrum
Hotel Galeb - 3 km do centrum
Co o tej odległosci sadzisz ?

100 metrów to się zgodze ale z hotelu do plaży a nie do centrum Porec (np tu: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link) Możliwe, że jest jakiś błąd w druku katalogu albo ktoś w biurze jest niedoinformowny :lol:
A tu masz oficjalną stronę z hotelami o które pytałeś: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link Pozdrawiam :papa:
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 15.03.2007 21:14

niedaleko jest fajny camp naturystyczny o nazwie Ulika - rowniez polecamy :)
browar_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) browar_ » 16.03.2007 10:46

Jednak wybrałem Poreć hotel Galeb myslę że po paru wizytach w Chorwacji ten wybór nie jest zły,Proszę o opinie o tej miejscowośći ,na co uwazać i co zwiedzić.
MattiM
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) MattiM » 18.03.2007 13:13

Gratuluję wyboru. Ja w zeszłym roku byłem tydzień właśnie w hotelu Galeb w Poreću. Bardzo mi się podobało. Hotel ładnie położony, pyszne jedzenie (można jeść do oporu), blisko plaża. Do centrum Poreća faktycznie kawałek jest, ale można dojechać ciuchcią lub dopłynąć stateczkiem, to też frajda. Teraz też szukam podobnego hotelu w Dalmacji, właśnie hotelu z wyżywieniem a nie kwatery, bo patrząc na ceny żywności w Chorwacji bardziej się to opłaca dla 2 osób.
browar_
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) browar_ » 20.03.2007 19:32

To super ze jest tam fajnie,mam jedno pytanie dotyczące odległosci do centrum.piszesz ze mozna stateczkiem lub ciuchcią ,ale ciekawi mnie czy mozna tam udac się spacerkiem. Jak posiadasz jakies zdjecia lub ciekawe informacje dotyczace hotelu i dojazdu proszę na poczte;
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
wlodek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) wlodek » 22.03.2007 22:37

browar_ napisał(a):To super ze jest tam fajnie,mam jedno pytanie dotyczące odległosci do centrum.piszesz ze mozna stateczkiem lub ciuchcią ,ale ciekawi mnie czy mozna tam udac się spacerkiem. Jak posiadasz jakies zdjecia lub ciekawe informacje dotyczace hotelu i dojazdu proszę na poczte;
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Ja byłem w ubiegłym roku tylko nie w hotelu a w apartamentach Laguna są one obok hotelu miejsce jest super ale do Porecia jest ok 4 może 5 km mozna spacerkiem wzdłuż plaży jest asfaltowa drózka po której jeździ też ta wspomniana super koleja naprawdę to jest bomba 20 kun z Laguny do Porecia. Polecam tę formę przejazdu do Porecia a w mieście spokojnie spacerować. Cała Plava Laguna i Zelena Laguna to cudowne miejsca
link do Laguny zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :P. Mogę podać więcej informacji jezeli potrzeba
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 25.04.2007 09:49

A moze ktos zna jakies apartamenty w Poreciu?.Szukam czegos blisko plazy i centrum.
banan
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) banan » 23.06.2007 16:06

piotrulex napisał(a):niedaleko jest fajny camp naturystyczny o nazwie Ulika - rowniez polecamy :)

A jak tam dojsc z hotelu Delfin? Albo do jakiejś plaży dla naturystów przy tym hotelu?
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 05.07.2007 12:58

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone