Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Porec - Lanterna camp!

Nasze relacje z wyjazdów do Chorwacji. Chcesz poczytać, jak inni spędzili urlop w Chorwacji? Zaglądnij tutaj!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
beata0610
Globtroter
Porec - Lanterna camp!

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata0610 » 31.05.2007 23:19

Witam wszystkich Cromaniaków !!!!

W tym roku jadę właśnie do Poreć do apartamentów w piętrowych budynkach
mam pytanko czy ktoś tam był?A jeśli tak to np czy można tam uzywać własnego grila?,czy jest miejsce do tego przeznaczone? Jakie jest wyposażenie? Czego brak czyli co trzeba zabrać ze sobą z Polski,i będę wdzięczna za wszystkie praktyczne porady.
Pozdrowionka !!! :lol:
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 03.06.2007 20:04

Co do Porecia to uważam ze wybór dobry, natomiast co do apartamentów to trudno mi cos doradzic. Ja z rodzinką zawsze u tego samego Gospodina w Poreciu, w tym roku od 22-07 do 04-08 .
endriu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) endriu » 03.06.2007 20:40

W temacie jest Lanterna camp a piszesz że jedziesz do Porecza. Lanterna to duży kompleks wypoczynkowy leżący kilka km od Porecza. Byliśmy tam w zeszłym roku - i było super.
beata0610
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata0610 » 03.06.2007 23:47

endriu napisał(a):W temacie jest Lanterna camp a piszesz że jedziesz do Porecza. Lanterna to duży kompleks wypoczynkowy leżący kilka km od Porecza. Byliśmy tam w zeszłym roku - i było super.

Witam!
Jedziemy na Lanterna camp,a to jest nieopodal Porec to fakt. Ale czy mogę liczyć na odpowiedź czy da się tam grillować obok apartamentów? Pozdrawiam!
Będziemy tam w terminie od 14 do 28 lipiec
beata0610
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) beata0610 » 03.06.2007 23:53

malmika napisał(a):Co do Porecia to uważam ze wybór dobry, natomiast co do apartamentów to trudno mi cos doradzic. Ja z rodzinką zawsze u tego samego Gospodina w Poreciu, w tym roku od 22-07 do 04-08 .

Witam!
zawsze jeździliśmy na campingi, w ubiegłym roku wynajęliśmy cały dom, bez gospodarza, było super, pełny luz, towarzystwo też, ale.......jednak brakowało tego czegoś co jest na campie! Dlatego w tym roku prawie camp,bo niestety wysiadł mi kręgosłup i lekarz zabronił mi namiotu, czego ogromnie żałuję, ale jak się nie ma co się lubi ,to się lubi co się ma!
Pozdrawiam! Będziemy tam od 14 do 28 lipca.
endriu
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) endriu » 04.06.2007 08:51

Szczerze mówiąc nie zauważyłem żeby ktoś używał grilla … specjalnych miejsc do tego też nie widziałem tak więc nie odpowiem Ci czy można używać grilla czy nie.
Co do samych apartamentów – w przypadku jakiś braków oczywiście można zwrócić się do obsługi i no problem :) w kuchni jest pełne wyposażenie, w łazienkach ręczniki wymieniane co 2 dni, sprzątanie chyba też co dwa dni. Ogólnie czyściutko. Duże balkony ze stolikami – my mieliśmy pokój na pierwszym piętrze – z widokiem na morze. Gdybyś miała jakieś jeszcze pytania – służę pomocą :)
darek7pl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek7pl » 07.06.2007 20:08

bylem na lanternie w maju ale w namiotach z eurocampu. przy kazdym namiocie stal gril czyli mozna, ale na litosc boska po co. uwazam ze grile to najwieksza zmora wakacyjna. Na szczescie jest juz coraz wiecej campow gdzie nie wolno uzywac zatruwaczy powietrza... pozdrawiam i zycze "smacznego"
kawa
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kawa » 28.06.2007 17:33

Cześć !
Co do grilla, to kilka razy brałem grilla do Chorwacji, ale od zeszłego roku nie biorę, nie chce mi się i poza tym u nich nie ma nic porządnego na grilla, kiełbasy jekieś nie takie a i mięso nieciekawe.
Beata odezwij się do mnie na mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
bo zdaje mi się że jedziemy w tym samym czasie, to byśmy wymienili informacje.
Pozdrawiam Sławek
ulsy1
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) ulsy1 » 29.06.2007 09:07

endriu napisał(a):Szczerze mówiąc nie zauważyłem żeby ktoś używał grilla … specjalnych miejsc do tego też nie widziałem tak więc nie odpowiem Ci czy można używać grilla czy nie.
Co do samych apartamentów – w przypadku jakiś braków oczywiście można zwrócić się do obsługi i no problem :) w kuchni jest pełne wyposażenie, w łazienkach ręczniki wymieniane co 2 dni, sprzątanie chyba też co dwa dni. Ogólnie czyściutko. Duże balkony ze stolikami – my mieliśmy pokój na pierwszym piętrze – z widokiem na morze. Gdybyś miała jakieś jeszcze pytania – służę pomocą :)

witam,
w jakiego typu apartamentach byliście?
czy są tam w lodówkach zamrażalniki?
czy papier toaletowy mamy zabrać?
czy gotowaliście sobie sami (jedzenie puszkowe czy obiady w restauracji?
przepraszam za szczegółowe pytania, ale musze zabrać wszystko co spelni dwutygodniowe życie 4 osobowej rodziny
możesz pisać również na maila
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
pozdrawiam

Powrót do Nasze relacje z podróży