Bijela Uvala
napisał(a) balus » 14.06.2008 00:10
Witam!
Byłem na Camp Bijela Uvala dwa razy. 1 raz w sierpniu 07 i 2 raz we wrześniu 07. Warunki na Campie były super! Może na początku wspomne o natężeniu... biorąc pod uwage ze był to początek sierpnia to mogę powiedzieć ze było dość duże ale to chyba normalne w tym terminie. My przyjechaliśmy w sobote z samego rana ok godz 9/10 i chyba trafiliśmy na odpowiednią porę bo niektórzy sie zwijali i zostawili troche wiecej przestrzeni
z mijającym czasem było troche gorzej bo coraz wiecej i wiecej... UWAGA pamiętajcie zeby ustawic sie tak aby nikt wam nie przeszkadzał bo ja miałem taka sytuacje że poszlismy na plaże a jak wracaliśmy to niemcy wogole nie patrzą tylko rozbijaja namiot przed twoim wyjsciem z namiotu dosłownie 1.5 metra... (ja ich pogoniłem i sie wyniesli 10m dalej
), wiec najlepiej zastwacie sobie jakoś odpowiednio samochodem terenik i bedzie wtedy komfortowo
. Plaże są czyste i ogólnie nie ma co narzekać... Woda jak to w Chorwacji... cristal
Po wyjsciu z wody można sie spłukać z soli... (natryski są przy plaży) Prysznice i Wc non stop praktycznie są sprzątane wiec jak wchodzicie do nich to czujecie sie mile zaskoczni
Na Campingu jest Supermarket, bankomat, w recepcji jest internet ale za opłatą a dokładnie nie powiem ile bo nie pamiętam, można sobie coś też ciepłego zjeść... Na koniec jeszcze napisze że jak byłem we wrześniu na tym samym Campie to miejsc było praktycznie wszędzie...
Jeśli macie jakies pytania to pytajcie. Pozdrawiam