Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

porec bijela uvala gorzow zgorzelec porec

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
1Tomek1
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 1Tomek1 » 10.04.2011 13:18

wszelkie porady zwiazane z trasa pobytem mile widziane z checia odnosniki .
wyjezdzam pierwszy raz pobyt od 25.06 do 02.07
wielbiciel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wielbiciel » 10.04.2011 13:52

Fajnie, w tym terminie też będę na campie, co do jazdy to nie mój kierunek, jedyna rada: to Słowenię po autostradzie do zjazdu na drogę nr 208 (ćmji kal) i z Buzet na Poreć. Wpisz google to ci pokaże. Na Istrii byłem wielokrotnie bo "blisko" (Bijela Uvala 4razy) i zawsze tak jak wyżej opisałem.
Omijasz w ten sposób przejście w Kastel, często mocno oblegany (weekendowi Włosi i Słoweńcy) i kawałek płatnego Y-lona.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 10.04.2011 14:54

Cześć.

Klik
Klik
Klik

Pzdr
MariuszSL
Plażowicz
Pobyt na Istrii - 25 km od Puli.

Nieprzeczytany postnapisał(a) MariuszSL » 05.05.2011 07:42

Witam,

byłem w ub. roku na Istrii w miejscowości Duga Uvala - 25 km od Puli.
Apartamenty + allinclusive: http://www.hotel-croatia.hr/
Dojazd: Czechy -> Austria -> Slovenia -> Chorwacja. Poza końcowym odcinkiem w Choracji wszystko austradami. Jeżeli interesują Cię szczegóły to napisz.

pozdrawiam
Mariusz
wielbiciel
Cromaniak
Re: Pobyt na Istrii - 25 km od Puli.

Nieprzeczytany postnapisał(a) wielbiciel » 05.05.2011 14:21

[quote="MariuszSL"]Witam,

byłem w ub. roku na Istrii w miejscowości Duga Uvala - 25 km od Puli.

To nie to samo co Bijela Uvala, który jest ośrodkiem kempingowym z mobilhomami i namiotami 5 km od Poreća.

1Tomek1
Jedziesz pod namiot czy mobilhom?
1Tomek1
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 1Tomek1 » 09.05.2011 20:48

mobilhom
wszelkie uwagi i porady mile widziane
moj adres adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Seavolv
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Seavolv » 09.05.2011 21:25

A co tu kombinować prostszej drogi chyba nie ma, Tak jak kolego wyżej napisał Czechy -> Austria -> Slovenia -> Chorwacja ewentualnie ja z Krakowa jeździłem na Bjele drogą Słowacja -> Austria -> Slovenia -> Chorwacja innej prostszej i szybszej drogi nie ma.

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone