Piotrek_B napisał(a):Lesiu, raczej bedzie problem z poradzeniem co wybrac....
Toś mnię zmartwił...
Piotrek_B napisał(a):Lesiu, raczej bedzie problem z poradzeniem co wybrac....
AnetaA napisał(a):...A tak na marginesie to nie jesteś chrzestnym i dzieciak zegarek ma lub dostanie, oczywiście aje...fajny
dsk napisał(a):ja mam małpę kulpiksa i nie narzekam... jak na taki sprzęt to zdjęcia robi ok... i dodatkowo jest wytrzymała na upadki:)
Leszek Skupin napisał(a):AnetaA napisał(a):...A tak na marginesie to nie jesteś chrzestnym i dzieciak zegarek ma lub dostanie, oczywiście aje...fajny
Sęk w tym, że nie dość, że jestem wujek, to jeszcze na dodatek ojciec chrzestny
Leszek Skupin napisał(a):Hehehe pamiętam jak i ja dostałem na komunię zegarek od chrzestnego, DDRowska Ruhla bez kamieni wielkie ciężkie i z metalową bransoletą było bydle... od tamtej pory noszę duże zegarki
A aparacik już zamówiony w wersji Black... mam nadzieję, że się pierwszokomunista nie zawiedzie
<- kliknąć w obrazek a pojawią się dane techniczne
Nie jest to jakiś wypasiony sprzęt ale jak na pierwszy aparat... myślę, że powinien wystarczyć
P.S. Dziękuję Wszystkim za zaangażowanie i pomoc w wyborze: Wieża vs Aparat
Pozdrav
Leszek Skupin napisał(a):Hehehe pamiętam jak i ja dostałem na komunię zegarek od chrzestnego, DDRowska Ruhla bez kamieni wielkie ciężkie i z metalową bransoletą było bydle... od tamtej pory noszę duże zegarki
A aparacik już zamówiony w wersji Black... mam nadzieję, że się pierwszokomunista nie zawiedzie
Nie jest to jakiś wypasiony sprzęt ale jak na pierwszy aparat... myślę, że powinien wystarczyć
to może zostań też moim chrzestnym (Tato) i daj taki aparat.... u mnie cały szmal poszedł na łódkę ... na jedzenie nie wystarcza -z czego ja akurat się cieszę (muszę zrzucić co nieco) ale rodzinka płacze .... to jak "Tato" dasz aparat? a ja porobię nim śliczne fotki w Chorwacji .... i Ci przyślę mailem )))
Pozdrav
Jacek L napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Hehehe pamiętam jak i ja dostałem na komunię zegarek od chrzestnego, DDRowska Ruhla bez kamieni wielkie ciężkie i z metalową bransoletą było bydle... od tamtej pory noszę duże zegarki
Pozdrav
to może zostań też moim chrzestnym (Tato) i daj taki aparat.... u mnie cały szmal poszedł na łódkę ... na jedzenie nie wystarcza -z czego ja akurat się cieszę (muszę zrzucić co nieco) ale rodzinka płacze .... to jak "Tato" dasz aparat? a ja porobię nim śliczne fotki w Chorwacji .... i Ci przyślę mailem )))
hehe Pozdrawiam !!!!
ps .ale aparat niezły - chcę taki )
ona_007 napisał(a):Witam.
Wczytałam się uważnie w cały wątek i widzę że generalnie Fuji zgarnia dobre opinie. Ciesz mnie to bo sama byłam do tej pory posiadaczką fuji S7000 . Aczkolwiek po 4 latach sprzęt nie jest już tak "dziarski" jak na poczatku - szybkość reakcji po naciśnięciu spustu jest masakryczna... Przyszedł więc czas na coś nowego. Zastanawialiśmy sie nad lustrzanką ale po burzliwej debacie stanęło na hybrydzie .
Co myślicie o Fuji S100FS ?
Warto inwestować? Mąż lubi pobawić sie czasem naświetlania i makrem a mi aparat potrzebny do fotografowania dziecia . Pomyślałam że to niezły wybór i nie zestarzeje się tak szybko. Patrzyłam też na zdjęcia testowe i przy iso 800 nie widać ziarna - przy 1600 już wychodzi ale jak na nasze potrzeby byłoby ok.
A może jakieś inne propozycje?
Pozdrawiam Wyjadaczy
Marta
patriks napisał(a):Poproszę o opinię, czy warto Canona PowerShot S5IS?
Będę wdzięczny za obiektywne opinie.
Pozdrawiam
Powrót do FotoCroClub - dyskusja