jacek gryczewski napisał(a):a moze ktos z Was juz bawi sie takim aparatem albo sie bawił ???? i szukam też jakiegoś fajnego adresu gdzie mozna poszukac dodatkowych akcesori do Pentaxa
banko napisał(a):jacek gryczewski napisał(a):a moze ktos z Was juz bawi sie takim aparatem albo sie bawił ???? i szukam też jakiegoś fajnego adresu gdzie mozna poszukac dodatkowych akcesori do Pentaxa
moze to Ci sie przyda
[/img]http://www.pentax.osw.pl/index.html
Robson jam sie pytal znajomego co ma tez Pentaxa Optio i ponoc tam jest rozmiar 35 mm , wiesz o co chodzi kurcze przydalby mi sie taki zestawikvolumen napisał(a):Mam do sprzedania aparat cyfrowy. Gdyby ktoś był zainteresowany zapraszam na meila (jest w profilu).
jacek gryczewski napisał(a):Robson jam sie pytal znajomego co ma tez Pentaxa Optio i ponoc tam jest rozmiar 35 mm , wiesz o co chodzi kurcze przydalby mi sie taki zestawikvolumen napisał(a):Mam do sprzedania aparat cyfrowy. Gdyby ktoś był zainteresowany zapraszam na meila (jest w profilu).
volumen napisał(a):jacek gryczewski napisał(a):Robson jam sie pytal znajomego co ma tez Pentaxa Optio i ponoc tam jest rozmiar 35 mm , wiesz o co chodzi kurcze przydalby mi sie taki zestawikvolumen napisał(a):Mam do sprzedania aparat cyfrowy. Gdyby ktoś był zainteresowany zapraszam na meila (jest w profilu).
Jacenty... faktycznie, biję się w piersi. Dość dawno czytałem test tego aparatu i troszkę się pomyliłem
jacek gryczewski napisał(a):volumen napisał(a):jacek gryczewski napisał(a):Robson jam sie pytal znajomego co ma tez Pentaxa Optio i ponoc tam jest rozmiar 35 mm , wiesz o co chodzi kurcze przydalby mi sie taki zestawikvolumen napisał(a):Mam do sprzedania aparat cyfrowy. Gdyby ktoś był zainteresowany zapraszam na meila (jest w profilu).
Jacenty... faktycznie, biję się w piersi. Dość dawno czytałem test tego aparatu i troszkę się pomyliłem
nic sie nie stało raczej jestem troszke zasmucony bo sie troszke napalilem na te twoje filterki szkoda a do sprawy sprzegla wrocimy w najblizszym czasie
Bogdan007 napisał(a):Witam!
Proszę o podpowiedź, który aparat kupić:
SAMSUNG DIGIMAX A-400 (559ZŁ; 4MP;ZOOM =2,8X4,0; VIDEO=640X480; LCD=2"; OBIEKTYW=37-104)
czy
SAMSUNG DIGIMAX A-6 (949ZŁ; 6MP;ZOOM =3,0X4,0; VIDEO=640X480; LCD=1,8"; OBIEKTYW=38-114)
Od aparatu oczekuję dobrych amatorskich zdjęć do przeglądania na ekranie monitora i przedruków na paier formatu A4.
Pozdrowienia dla Cromaniaków
Powrót do FotoCroClub - dyskusja