Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Poradzcie: 2 pary i dwoje dzieci (1 i 1,5 roku)

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
goska_owl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) goska_owl » 06.05.2006 08:03

Wybieramy się pierwszy raz w terminie 26.06-7.07 do Chorwcji . Mamy dwoje małch bobasów na pokładzie więc nie ukrywam że wołabym żeby jazda nie była zbyt długa (jedziemy oczywiście z Polski) i plaza zeby była choc trochę przystosowana dla takich maluchów (nie musi byc piaszczysta ale żeby chociaż parasol udało się wbić.....).

Goska
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.05.2006 09:09

Długość morskiego wybrzeża: 5.835 km, z tego 4.058 km wybrzeża wyspowego i skał wystających z morza, a 1777 km po stałym lądzie :!:
Kilka regionów i kilkadziesiąt wysp i wysepek (z ponad 1000) gzie można spędzać urlop. :!:

Aby coś poradzić napisz gdzie ma być ten pierwszy raz :?:
Pozdrawiam
rich72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rich72 » 06.05.2006 09:12

jeśli blisko i z małymi bobasami to polecam Baska na wyspie Krk zdjęcia zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link jakby co to więcej z plaży na meila 8)
goska_owl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) goska_owl » 06.05.2006 13:40

Nie wiem, może być Dalmacja albo wyspa Pag albo Krk tylkota plaża....... wiecie żebym nie musiała z dzieckiem cały czas na rękach chodzić ........
Może macie jakieś namiary
zygmunt
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) zygmunt » 06.05.2006 14:26

Polecam miejscowość Baśka voda na makarskiej.Łagodne zejście do morza,fajna plaża Nasza córka miała 3 lata jak tam byliśmy ale były też rodziny z mniejszymi dziećmi.pozdr.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 06.05.2006 14:27

Ja to przerabiałem. Byłem z 8-miesięcznym szkrabem w Puli Verudeli 1998. Były baseny, żwir, beton, skały, drobne kamyki. Wiesz, co mu najbardziej przypadło do gustu? Drobne kamyki i ich szum w momencie, kiedy fala odpływała. Bez przesady! Piasek nie zawsze musi być.

Pozdrawiam

FUX
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 07.05.2006 18:30

TUCEPI na riwerze jest sliczne
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
ale jesli male dzieci to moze lepiej blizej Polski-wyspa krk sliczna a miejscowowsc Baska tez fajniutka;))
Vegusia
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vegusia » 09.05.2006 14:53

Wszystko zalezy jak małe są maluchy .oczywiście też uważam ,że brak piasku wcale dzieciom nie przeszkadza . Zawsze można łapac małe krabiki lub nauczyc maluchy nurkowac oczywiście jak mają więcej niż 4 lata hihi. Kamyczki tez są dobre do zabawy . Ja polecam Ciovo -wyspe , oczywiście też wyspę KRK tylko tam jest chyba dosyc drogo .
goska_owl
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) goska_owl » 11.05.2006 20:53

Zainteresowała mnie wyspa Ciovo czy ktos mógłby przysłac mi jakies namiary, adresy, kontakty, strony internetowe, ceny????

z góry dziekuję

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 11.05.2006 21:08

Na Ciovo apartamentów mnóstwo, np tu:
zapewne jeszcze ktoś Ci pomoże bo trochę ludzi tam było :lol:
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 11.05.2006 22:34

goska_owl napisał(a):Nie wiem, może być Dalmacja albo wyspa Pag albo Krk tylkota plaża....... wiecie żebym nie musiała z dzieckiem cały czas na rękach chodzić ........
Może macie jakieś namiary

Wyspa Pag ? Proponuję Povljanę - cisza,spokój,piaszczysta plaża.Kilka zdań więcej o tej miejscowości znajdziesz tutaj:
Pozdrawiam.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone